- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 5G
- Meslek
- Full Stack Dev.
- Konular
- 134
Hocam ben stabili hiç yüklemedim,tabi eğer kastettiğiniz global stabil versiyonu ise.Isınmayı bilmiyorum ama şarj açısından orjinal global stabil de de aşırı tüketim olduğu söyleniyor kullanıcılar tarafından.Ben beta 9.1.10 u kullanıyorum şu an.Sayın cohci52 hocam bu V10'da sorun mu var? Ciddi anlamda şarj düşmanı ve dolmak bilmeyen şarjı, aşırı ısınmalar bitmiyor cihazda. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz acaba?
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, hemen kuruyorum onu.Hocam ben stabili hiç yüklemedim,tabi eğer kastettiğiniz global stabil versiyonu ise.Isınmayı bilmiyorum ama şarj açısından orjinal global stabil de de aşırı tüketim olduğu söyleniyor kullanıcılar tarafından.Ben beta 9.1.10 u kullanıyorum şu an.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocam.Yalnız bu sürümde yüz tanıma ve adaway çalışmıyor engel değilse size ona göre kurun.Bilginiz olsunTamamdır hocam teşekkür ediyorum, hemen kuruyorum onu.![]()
Hiç sorun değil hocam, parmak izi çalışsın daRica ederim hocam.Yalnız bu sürümde yüz tanıma ve adaway çalışmıyor engel değilse size ona göre kurun.Bilginiz olsun
Hocam ilk stabil güncellemesi miui 10 için, muhtemelen bir kaç güncelleme böyle ufak tefek sorunlarla devam eder.Ama güncelleme arası uzun olduğu için elimde varmıyor açıkçası yüklemeye,beta daha sağlıklı stabile göre şu an.Hiç sorun değil hocam, parmak izi çalışsın daŞarjı hızlı bitince bir an çok korktum.
Aynen hocam, bulaşmayın stable'e.. Cache/Dalvik cache yaparak kurabilir miyim hocam? V10'dan V9'a düşeceğim için. Her şey aklımdan uçtu gitti resmenHocam ilk stabil güncellemesi miui 10 için, muhtemelen bir kaç güncelleme böyle ufak tefek sorunlarla devam eder.Ama güncelleme arası uzun olduğu için elimde varmıyor açıkçası yüklemeye,beta daha sağlıklı stabile göre şu an.
Hocam greeshan stabil mi yüklü,orjinal mi ?Aynen hocam, bulaşmayın stable'e.. Cache/Dalvik cache yaparak kurabilir miyim hocam? V10'dan V9'a düşeceğim için. Her şey aklımdan uçtu gitti resmen
Greeshan Stable yüklü hocam.Hocam greeshan stabil mi yüklü,orjinal mi ?
Hocam en iyisi temiz kurulum yapmak.Betadan geçerken sıkıntı olmaz ama stabilde olduğunuz için uygulama durduruldu hatası veya farklı hatalar almanız muhtemel.Greeshan Stable yüklü hocam.