Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sayın Sakin61 hocam size CMD ile deneyin demiş, sizde olmadı diyorsanız...bunun başka yolu yok...CMD ile yapmalısınız....olmuyorsa, ya driverler yüklü değildir, ya kablonuzda sorun vardır, yada başka bir sorun....PC yi kapatıp açın ve tekrar deneyiniz...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
adb driver ları yüklediniz mi?
Evet.
Sayın Sakin61 hocam size CMD ile deneyin demiş, sizde olmadı diyorsanız...bunun başka yolu yok...CMD ile yapmalısınız....olmuyorsa, ya driverler yüklü değildir, ya kablonuzda sorun vardır, yada başka bir sorun....PC yi kapatıp açın ve tekrar deneyiniz...

Maalesef başka bir kablo yok, yeniden başlatıp deneyeceğim hocam az sonra buraya not düşerim. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet.

Maalesef başka bir kablo yok, yeniden başlatıp deneyeceğim hocam az sonra buraya not düşerim. Teşekkürler.
Yeniden başlattım ancak bir işe yaramadı, kurulu olan tüm adb ile alakalı dosya, uygulama ne varsa ne yoksa sildim baştan kurdum düzeldi. Greeshan'a geliyorum angel~~

Son düzenleme:

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Evet.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başlattım ancak bir işe yaramadı, kurulu olan tüm adb ile alakalı dosya, uygulama ne varsa ne yoksa sildim baştan kurdum düzeldi. Greeshan'a geliyorum angel~~

demek sorun driver mış, hayırlı olsun. bl yeni açtıysanız nedense sonrasında adb driver lar çalışmıyor, tekrar temizleyip kurmak zorunda kalmıştım.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
demek sorun driver mış, hayırlı olsun. bl yeni açtıysanız nedense sonrasında adb driver lar çalışmıyor, tekrar temizleyip kurmak zorunda kalmıştım.
Hayır hocam 2-3 aydır BL açık. Şuan Beta yüklüyorum sonra TWRP sonra Greeshan ve mutlu son :$

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209

Sayın Skorpi hocam,kabahat hep bendeBen dahil greeshan kullanan arkadaşların aynı romda artık sıkılıp depresyona girdiğini düşünerek farklı romlar paylaştığım için böyle sorunlar oluşuyor.Acaba bunu greeshan kullanıcılarına yapmasam mı artık diye düşünüyorum ,çünkü bir türlü stabili yakalayamıyoruz.Ama ne yazık ki şu an için sizinde dediğiniz gibi greeshan dan daha iyi bir rom yok Max 2 için.Tabi sayın Escobar1945 hocam olaya el atarsa işler değişir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sayın Skorpi hocam,kabahat hep bendeBen dahil greeshan kullanan arkadaşların aynı romda artık sıkılıp depresyona girdiğini düşünerek farklı romlar paylaştığım için böyle sorunlar oluşuyor.Acaba bunu greeshan kullanıcılarına yapmasam mı artık diye düşünüyorum ,çünkü bir türlü stabili yakalayamıyoruz.Ama ne yazık ki şu an için sizinde dediğiniz gibi greeshan dan daha iyi bir rom yok Max 2 için.Tabi sayın Escobar1945 hocam olaya el atarsa işler değişir.

Kesinlikle katılıyorum size hocam, tüm kabahat sizin..8=)haha--haha--
Sayın Escobar1945 hocamla görüşüp, Size en kralından bir MIUI ve bir tane de AOSP Rom yaptıracağım Mi Max 2 için...

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Wifi bir anda gidiyor ve bağlan dediğimde kaydedildi diyor. Telefonu yeniden başlattım olmadı, modemi 2 kez yeniden başlattım olmadı. Sizlerde de bu durum var mıydı önceden

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Aldığımız yedeğin parmak izi kaydını silmek için twpr den yüklediğimiz dosyanın linkini verebilirmisiniz

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Aldığımız yedeğin parmak izi kaydını silmek için twpr den yüklediğimiz dosyanın linkini verebilirmisiniz
Twrp den direk flashlamanız yeterli.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt