Twrp-install-select storage orada -internal storage seçili olması lazım.Sizde sanırım usb storage seçili.Nasıl kontrol edeceğim hangi bölümden
Merhaba. Bende bu sıralar pil değiştirmeye niyetliyim. İzmirde yaşıyorum. Kendim değiştirebilirim ancak düzgün pil bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Siz nasıl yaptınız acaba?Merhabalar daha önce bu romu yüklememe rağmen şarjım da çok bir değişiklik olmamakla beraber ekran suresi 7.30 saat falan ancak alıyordum. Ne yaparsam yapayım 8 saatin üzerine çıkaramıyordum. Ben de bataryada bir sıkıntı olduğunu düşünüp değiştirmeye karar verdim. Adam bataryayi değiştirirken belki sıkıntı bataryada değildir, anakartinda sıkıntı vardır deyince panikledim. Sonra dedi birkaç gün içinde sikinti bataryadansa güzel ekran süreleri almaya baslarsin dedi. Şu an maşallah gerçekten iyi ekran süreleri almaya başladım. Greeshan roma büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Hatta romu dün yükler yuklemez silecektim. Çünkü ilk başta takilmalar donmalar falan olunca nerdeyse eu roma geri dönecektim ki biraz daha sabrettim. Rom kullandıkça oturmaya başladı takilmalar donmalar artık yok gibi.
USB flash a yedek alıyorum hafıza kartı yetersiz geliyorTwrp-install-select storage orada -internal storage seçili olması lazım.Sizde sanırım usb storage seçili.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam önce kendi hafızasına yedek alın,oradan aktarırsınız flash belleğe.USB flash a yedek alıyorum hafıza kartı yetersiz geliyor
Hocam alttaki gibi twrp ye girip SS atarmısınız.Tamm teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı hatayı yine verdi nasıl yapmam lazım ya
İnstall dan yaptım benim sıkıntı yedek alırken hata veriyor 99 da kalıyorHocam alttaki gibi twrp ye girip SS atarmısınız.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Digest created bu çıkıyorHocam alttaki gibi twrp ye girip SS atarmısınız.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir