- Adım
- Mehmet Can
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 28
Hocam ben istemezmiyim optimist davranmayı ama hayat durağan değil ki. Hep bir değişim hep başkalaşım içerisinde. Zaten benim tek niyetim hep iyi şeyler olsun ama kötü şeyler hep iyi insanların başına gelmiyor mu? Ne zaman güneş dünyaya yüzünü dönse bir ay karanlığa bürünmüyor mu? Zaman sürekli akıyor. Bizim içinde öyle. Her gün bir gün daha yaşlanıp gidiyoruz. Ama doğan güneşin silüetini resimlere şiirlere kitaplara konu ediyoruz. Kendimizi öyle bir kaptırmışızki kör kütük cahil kalmaya. İyiliğin ve kötülüğün aslinda hemen hemen aynı şeyler olduğunu unutur hale gelmişiz. Bence hiç bir insan saf kötü değildir. Kendi zimmetine para geçiren bir orta sınıf banka memurunu sırf iyi şartlarda hayat sürmesini istemesinden daha onurlu birşey var mı? Zaten her hareketimizin evrende bir yansıması vardır. Misal bir bebek anne karnından kürtajla alındığında doğacak torunlarını ve onların neslini de öldürüyor olmuyor mudur? Veya sizin şuan vaktinizi boşa harcıyorken önünüzde hayat akıp gidiyor. Belki senin hayatının aşkı önünden geçti bu saçma yazıyı okurken pas geçtin.Bu günlük saçmalama periyotumu tamamladigima göre yeter, ben gidiyorum.. bir günde 3 final olunca kafalar pırıl pırıl oluyor. Hala okuyorsan sabrından dolayı tebrik ediyorum. Bu hayatta hiç birşey yildiramaz seni. Neyse bay!..