- Adım
- berkay
- Cihazım
- mi max 2
- Meslek
- web tasarımcı
- Konular
- 6
global rom a miui 10 ne zaman gelicek bilginiz var mı acaba yada tahmininiz max 2 için
Hocam bence Global kararlı roma çok hevesli olmayın, çünkü bazen Beta daha iyi olabiliyor. Misal mi max modele Global kararlı geldi ama yükleyenler kan ağlıyor. Şarjı su gibi içiyormuş ve hatalar varmış. Şu an max 2 de greeshan Beta kullanıyoruz ve çok memnunuz. En iyi rom en sorunsuz romdurglobal rom a miui 10 ne zaman gelicek bilginiz var mı acaba yada tahmininiz max 2 için
Hocam bence Global kararlı roma çok hevesli olmayın, çünkü bazen Beta daha iyi olabiliyor. Misal mi max modele Global kararlı geldi ama yükleyenler kan ağlıyor. Şarjı su gibi içiyormuş ve hatalar varmış. Şu an max 2 de greeshan Beta kullanıyoruz ve çok memnunuz. En iyi rom en sorunsuz romdur
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rom atmak sıkıntı değil de 80gb nin yedeğini almaya üşeniyorum açıkçası onca uygulama onca fotoğraf filan yoksa rom atmayı düşünüyor hatta sıcak bakıyorum
şarj konusunda en stabil olan sürümü hangisi acaba ?
Kesinlikle hocamBence Greeshan 8.12.20 v20 sürüm
son sürümü deneme fırsatım olmadı fakat 8.12.20 v2 sürümü şarj ve performans konusunda gayet tatmin edici .şarj konusunda en stabil olan sürümü hangisi acaba ?
Son sürümü deneyenler beğenmediklerini söylediler hocam.son sürümü deneme fırsatım olmadı fakat 8.12.20 v2 sürümü şarj ve performans konusunda gayet tatmin edici .
Sizin telefon 128 gb o zaman.