- Adım
- Orta
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- MUHASEBE
- Konular
- 18
Üstad lar ekran köşelerini yuvarlatmak istiyorum twrp veya magisk üzerinden yapabileceğim uygulama var mı ?
Hangi romdasınız şu an?Üstad lar ekran köşelerini yuvarlatmak istiyorum twrp veya magisk üzerinden yapabileceğim uygulama var mı ?
Hocam global beta güncellemesi gelmemiş size henüz yoksa verirdi mutlaka greeshan.Estağfurullah Üstadım ne demek? özür alışkanlık oldu ya Greeshan bey için b ugünde gelmeyince hayıflandım..Önerinizi yaşama geçireyim şimdi kısmetse.Teşekkürler...
Hangi romdasınız şu an
Xiaomi.eu.8.12.20
Üstadım batarya muazzam iyi benim kullanıma göre
teşekkürler hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonumdaki güncellenmiş hali bu. Mi.store apksini indirip oradan guncelledim.
Mı store uygulamasını indireceğiniz linkide bırakıyorum. Eğer takvim , hesap makinesini filan da güncellemek isterseniz buradan mi store apksini indirip digerlerinide güncelleyebilirsiniz hocam. Yalnız store uygulamasi çince. Ama oradan birşey indirince sistem diline dönüyor. Kolay gelsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonumdaki güncellenmiş hali bu. Mi.store apksini indirip oradan guncelledim.
Mı store uygulamasını indireceğiniz linkide bırakıyorum. Eğer takvim , hesap makinesini filan da güncellemek isterseniz buradan mi store apksini indirip digerlerinide güncelleyebilirsiniz hocam. Yalnız store uygulamasi çince. Ama oradan birşey indirince sistem diline dönüyor. Kolay gelsin
Ayarlar-ekran- round corners açarsanız ekran köşeleri yuvarlanır hocamÜstad lar ekran köşelerini yuvarlatmak istiyorum twrp veya magisk üzerinden yapabileceğim uygulama var mı ?
Mi Max 2 de genelde sorun olmaz, sadece bilinçsiz kullanıcı hataları olur o da zaten asgariye indi, herkes uzmanlaşmışÇok sessizleşti buralar yokmu bir sorunu olupta yazmayan. Yardım etmeye calişsak![]()