- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Çok teşekkür ederim hocam,inşallah hayırlısı artık,uğramazsanız sıkıntı olur hocam bir yere gitmek yok,aksini düşünmeyin bileBu arada Sayın cohci52 hocam, yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun.. Max 2 bölümü artık size ait, arasıra buralara uğramamda bir sıkıntı olmaz inşallah![]()
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Teşekkür ederim,elimizden geldiği kadar hocamHayırlı olsundesteğiniz için teşekkürler
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar güzel hocam mutlu oldum valla.Mi Max 2 de genelde sorun olmaz, sadece bilinçsiz kullanıcı hataları olur o da zaten asgariye indi, herkes uzmanlaşmış
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Yeni sorumlulugunuz hayırlı olsun..Başarılar diliyorum...Çok teşekkür ederim hocam,inşallah hayırlısı artık,uğramazsanız sıkıntı olur hocam bir yere gitmek yok,aksini düşünmeyin bile
Teşekkür ederim hocam,çok sağolunYeni sorumlulugunuz hayırlı olsun..Başarılar diliyorum...
Rica ederim..Sizde sağolun...Teşekkür ederim hocam,çok sağolun
Merhaba. Önerdiğiniz app store ile müzik uygulamasını da güncelledim. Ancak artık hiçbir müzik dosyasını uygulama içerisinde açamıyorum. Hatanın ekran görüntüsü de böyle. Klasör olarakta seçtim genede aynı hata. Acaba öneriniz var mı?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonumdaki güncellenmiş hali bu. Mi.store apksini indirip oradan guncelledim.
Mı store uygulamasını indireceğiniz linkide bırakıyorum. Eğer takvim , hesap makinesini filan da güncellemek isterseniz buradan mi store apksini indirip digerlerinide güncelleyebilirsiniz hocam. Yalnız store uygulamasi çince. Ama oradan birşey indirince sistem diline dönüyor. Kolay gelsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir