Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Teşekkür ederim, arayüzü farklı ama işlevi aynı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biz de guncelledik hocam
arayüz değişti biraz
ana işlevinde sorun yoksa sıkıntı yoktur

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Romu yükledikten sonra reboot edin, kullanıma hazır hale geldin, Magisk Manager APK yı kurun ondan sonra TRWP den Magisk 17.3 ü kurun, sorunsuz yüklenir...kolay gelsin

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam ben gene rahat edemedim ve şuan Arrow 9.0 Romu geri yükledim ve Magisk'i başarılı bir şekilde kurmuş bulunuyorum.
ki twrp'yi twrp modundan recovery olarak img flashladım zaten bu linki de Arrow'un yapımcısı paylaşmış angel~~ Sanırım Arrow kullanacağım hocam :D
Doğru karar, başkası nasıl becerdi bilmiyorum ama bende Magisk kuramamıştım, öncelikle Magisk apk kurmama rağmen devamlı hata veriyordu

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kurulumu başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. angel~~ Sorun Rom'da değil Twrp'deymiş.

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Hocam ben gene rahat edemedim ve şuan Arrow 9.0 Romu geri yükledim ve Magisk'i başarılı bir şekilde kurmuş bulunuyorum.
ki twrp'yi twrp modundan recovery olarak img flashladım zaten bu linki de Arrow'un yapımcısı paylaşmış angel~~ Sanırım Arrow kullanacağım hocam :D

Hocam kurulumu başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. angel~~ Sorun Rom'da değil Twrp'deymiş.
siz az biraz deneyin
ona göre biz de bakarız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aramada ses azlığı falan var mı deneyimlersiniz hocam

cem_uar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
umi zero
Konular
1
Bende severek yüklemiştim ama ses azlığı ve konuşurken echo problemi sebebiyle silmiştim. Bu sorunlar giderildiği zaman tekrar yükleyeceğim.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bende severek yüklemiştim ama ses azlığı ve konuşurken echo problemi sebebiyle silmiştim. Bu sorunlar giderildiği zaman tekrar yükleyeceğim.
Hocam şu anda 10 kasım güncellemesi olan romu indiriyorum malum ev internetim berbat 2-3 saate anca iner :@.. Ses azlığını Dolby Atmos'u magiskten kurarak giderebilirsiniz. Echo problemi nedir hocam hiç duymadım?
didosior hocam nasıl rom iyimi eko problemi sorun değil benim için
Önerirsieniz geçmek isterim
Hocam şuanda 3 aralık version yuklu, 10 araligi indirip kuracagim eko problemi nedir bilmiyorum, Sesi az onu da Dolby Atmos ile çözeceğim 2-3 gün pil kullanımını kontrol edeceğim. Tahminimce Greeshan'dan biraz daha hızlı şarj yiyor haha-- Tabii ki kral'a yakışan rom Greeshan'dır ancak Pie aklımı alıyor giggle~~

siz az biraz deneyin
ona göre biz de bakarız hocam

aramada ses azlığı falan var mı deneyimlersiniz hocam
Tabii ki hocam 2-3 gün deneyimleyeceğim, Greeshan backup aldım deneyimleme sonucum kötü olur ise ben de geri döneceğim aldığım backup'a sizlere buradan yazacağım hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt