Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
V7 denedim hocam V9 denemedim yeni özellikler eklemisler baktığım kadari ile ama indirdim bekliyorum yuklesemmi diye
hocam bence yükleyip kendiniz deneyin
olmadi yedeğe geri donersiniz
kendi kendine gözlem daha olumlu sonuç verir
yarım saat sürmez yedek alıp yüklemek
hem yeni rom yükleme heyecanı yaşayacaksınız tekrarhaha--
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu anda 10 kasım güncellemesi olan romu indiriyorum malum ev internetim berbat 2-3 saate anca iner :@.. Ses azlığını Dolby Atmos'u magiskten kurarak giderebilirsiniz. Echo problemi nedir hocam hiç duymadım?

Hocam şuanda 3 aralık version yuklu, 10 araligi indirip kuracagim eko problemi nedir bilmiyorum, Sesi az onu da Dolby Atmos ile çözeceğim 2-3 gün pil kullanımını kontrol edeceğim. Tahminimce Greeshan'dan biraz daha hızlı şarj yiyor haha-- Tabii ki kral'a yakışan rom Greeshan'dır ancak Pie aklımı alıyor giggle~~

Tabii ki hocam 2-3 gün deneyimleyeceğim, Greeshan backup aldım deneyimleme sonucum kötü olur ise ben de geri döneceğim aldığım backup'a sizlere buradan yazacağım hocam
teşekkürler hocam
sınav haftama yaklaşırken fantazi aramak istemiyorum
geçen gün aradım
bütün verilerimi kaybettim

Son düzenleme:

cem_uar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
umi zero
Konular
1
eko problemi karşı tarafla konuşurken sesin tekrar etmesi. siz duymuyorsunuz ama karşı taraf sizin dediklerinizi 2 defa duyuyor. yankılanıyor. yada karşı taraf konuştuklarını 2 defa duyuyor.

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
eko problemi karşı tarafla konuşurken sesin tekrar etmesi. siz duymuyorsunuz ama karşı taraf sizin dediklerinizi 2 defa duyuyor. yankılanıyor. yada karşı taraf konuştuklarını 2 defa duyuyor.
benim için büyük problemdir bu haha--

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
hocam bence yükleyip kendiniz deneyin
olmadi yedeğe geri donersiniz
kendi kendine gözlem daha olumlu sonuç verir
yarım saat sürmez yedek alıp yüklemek
hem yeni rom yükleme heyecanı yaşayacaksınız tekrarhaha--
Dediğinizde haklısınız hocam.ama öneri alarak bir rom denemek bende daha çok heyecan yaratıyorangel~~
Zaten üşenmeye başladım rom yuklemekten stabil bir Roma geçip bir süreliğine eli ayağı çekmek istiyorum bu işlerden malum benimde sınav haftası başladıhaha--haha--

Hocam şuanda 3 aralık version yuklu, 10 araligi indirip kuracagim eko problemi nedir bilmiyorum, Sesi az onu da Dolby Atmos ile çözeceğim 2-3 gün pil kullanımını kontrol edeceğim. Tahminimce Greeshan'dan biraz daha hızlı şarj yiyor haha-- Tabii ki kral'a yakışan rom Greeshan'dır ancak Pie aklımı alıyor
Merakla ve heyecanla bekliyorum hocam şuan pixel experience romdayim denemek isteyen olursa öneririm suanlik çok stabil bende didosior hocam gibi bir kaç gün deneyip düşüncelerimi yazacağım

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Dediğinizde haklısınız hocam.ama öneri alarak bir rom denemek bende daha çok heyecan yaratıyorangel~~
Zaten üşenmeye başladım rom yuklemekten stabil bir Roma geçip bir süreliğine eli ayağı çekmek istiyorum bu işlerden malum benimde sınav haftası başladıhaha--haha--

Merakla ve heyecanla bekliyorum hocam şuan pixel experience romdayim denemek isteyen olursa öneririm suanlik çok stabil bende didosior hocam gibi bir kaç gün deneyip düşüncelerimi yazacağım
konuyu daha bi dikkatli takip edeceğiz öneriler için:D

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Kontrol edeceğim hocam umarım sorun çıkmaz angel~~:^):D
Merakla ve heyecanla bekliyorum hocam şuan pixel experience romdayim denemek isteyen olursa öneririm suanlik çok stabil bende @didosior hocam gibi bir kaç gün deneyip düşüncelerimi yazacağım
Arrow'da sorunlar olusur ise suanda stable diyor xda'da pek anlamam xda forumundan ama sorun olursa söylemiş olduğunuz rom'a geçeceğim hocam Android Pie'ye tutuldum sanırımgiggle~~

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Kontrol edeceğim hocam umarım sorun çıkmaz angel~~:^):D

Arrow'da sorunlar olusur ise suanda stable diyor xda'da pek anlamam xda forumundan ama sorun olursa söylemiş olduğunuz rom'a geçeceğim hocam Android Pie'ye tutuldum sanırımgiggle~~
biz de mi gelsek payadrunk~~

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım.Halihazırda açılmış konu mevcut oradan devam edin lütfen.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Arkadaşlar günaydın, yardım lütfen, son 2 gündür greeshan rom da saat çalmıyor, temadan dır diye varsayılan temaya döndüm ama yine çalmıyor

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt