- Adım
- ÖZEN
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 4
Bende baya bir var dıEvet az da olsa vardı maalesef
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bende baya bir var dıEvet az da olsa vardı maalesef
Kontrol etme imkanım olmadı ama sanmıyorum düzeldiğiniBende baya bir var dısorun halolmus mu peki son güncelleme de
O zaman benim için bitmiştir o macerada kesin olarakKontrol etme imkanım olmadı ama sanmıyorum düzeldiğini
Başka geliştiriciler de yapınca PIE rom, onları deneriz teker tekerO zaman benim için bitmiştir o macerada kesin olarak![]()
Aynen hocam başka türlü böyle devamBaşka geliştiriciler de yapınca PIE rom, onları deneriz teker teker
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Redmi Note 4 X için kararlı Global rom yayınlandığı için, kendisi hemen Repack yapıp, yayınlamış....Cihazı kullanan kişiye göre değişir, ben hiç kararlı rom kullanmadım bugüne kadar, cihazı ilk aldığım zaman hariç, hep Beta kullandım...Ama kullanan kişi fazla rom işlerinden anlamıyorsa, kararlı uygun olur....hele bir de kararlı da da Modlar varsa, tadından yenmezSkorpi hocam Greeshan Redmi Not 4x içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirstabil sürümünü bugün yayınlamış Beta ile bir farkı varmı siz hangisini tavsiye edersiniz
Teşekkürler hocamRedmi Note 4 X için kararlı Global rom yayınlandığı için, kendisi hemen Repack yapıp, yayınlamış....Cihazı kullanan kişiye göre değişir, ben hiç kararlı rom kullanmadım bugüne kadar, cihazı ilk aldığım zaman hariç, hep Beta kullandım...Ama kullanan kişi fazla rom işlerinden anlamıyorsa, kararlı uygun olur....hele bir de kararlı da da Modlar varsa, tadından yenmez
Üstat Greeshan'a sizin memnuniyetiniz referans kabul edilip geçildi.Çokta memnundum.Güncelleme yapılırken meydana gelen kaza ile bende terk etmek zorunda kaldım.Bootloader 590 saat kaldı.Yarı açık cezaevinden çıkmak için 590 saat kaldı..Allah kurtarsın....Ne diyeyim...Tüm Greeshan'cılara sevgiler, hepinizi şu an itibariyle terk etmiş bulunuyorum