Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hatasını anlayıp geri dönen insan önce yaptıklarından pişman olup bu kadar kişiyi kandırdığı için özür dilerdi.Kendisini farklı tanıtıp karşısındakini aptal yerine koymaktan çekinmeyip tekrar tekrar aynı hatalara düşmezdi.Benim düşüncem budur, çünkü burada bir aile gibi olduk yanlış yaptın bence.NOKTA

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hatasını anlayıp geri dönen insan önce yaptıklarından pişman olup bu kadar kişiyi kandırdığı için özür dilerdi.Kendisini farklı tanıtıp karşısındakini aptal yerine koymaktan çekinmeyip tekrar tekrar aynı hatalara düşmezdi.Benim düşüncem budur, çünkü burada bir aile gibi olduk yanlış yaptın bence.NOKTA

Doğru söylüyor ve çok ama çok haklısınız hocam evet bir hata yaptım evet özür dilemem gerekirdi ama akilsizligima verin ve gerçekten bu mesajı okuyan bütün miuiturkiye ailesinden gerçekten ve gerçekten çok ama çok özür dilerim tekrar olmayacağına dair söz veriyorum lütfen beni affedin
iyi akşamlar

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Kesinlikle katılıyorum hocam, bizleri aptal yerine koymaya çalıştığı için hepimizden Özür dilemesi gerekirken, tebrik bekliyor olması hiç hoş değil

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Doğru söylüyor ve çok ama çok haklısınız hocam evet bir hata yaptım evet özür dilemem gerekirdi ama akilsizligima verin ve gerçekten bu mesajı okuyan bütün miuiturkiye ailesinden gerçekten ve gerçekten çok ama çok özür dilerim tekrar olmayacağına dair söz veriyorum lütfen beni affedin
iyi akşamlar
Boş vaktini romlarla uğraşarak geçiriyorsun güzel, telefona meraklısın ee güzel. Ama bazı takıntıların bu başlığın altını çok fazla gereksiz SSlerle doldurdu ve bir daha SOT SS istenmemesi söylendi. Daha kerimergin hesabın banlanmadan BARON adıyla SOT SSleri istemeye devam ettin ve bir değil iki hesabın birden banlandı. 3. hesabı açtın hala SOT soruyorsun. Dedikleri gibi bizleri aptal yerine koyup hala inatla başka hesaplarla buna devam etmen çok saçma ve yanlış. 5300 mAh batarya var 1 günü çok rahat çıkarıyor mu çıkarıyor hatta 2 günü bile rahat çıkardığı oluyor. Daha neyin SOT'una bakıyorsun anlayamadım uzun süre kullanılıyor işte.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Tüm Greeshan'cılara sevgiler, hepinizi şu an itibariyle terk etmiş bulunuyorum8=)haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
O kadar iddalı yani hocam?

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Tüm Greeshan'cılara sevgiler, hepinizi şu an itibariyle terk etmiş bulunuyorum8=)haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Vay be buraya kadarmış demek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt