- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Ufak 2-3 sorun var. Bir tane de hard sorun var. Geliştirici çözer diye bekliyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum.
Doğru düzgün 1 tane rom olduğu için greeshan forevereli ayağı düzgün romlar çıksa kimse greeshana bakmaz.
Hatta şu forumda greeshan kullananlar +10 saat sot aldığı için kullanıyor. 10 saatin altına düşünce rom arayışları başlamıştı. Müdür son güncelleme ile çözdü sanırım da herkes kullanmaya devam ediyor![]()
PİE nin arayüzü gerçekten de çok güzel, sırf o nedenle denemek istedim ve arkadaşlarla paylaştım....ancak sorun şu...PİE Romları şu an sadece tek geliştirici olan Hardrock arkadaşımız yapıyor, onun da en büyük sorunu, bir romu hatasız hale getirmeden, diğer romlara atlamak....dediğinizi gibi hepsinde ya orasında, ya şuraşında sorunlar var....tam randımanlı çalışan bir PIE Romu görmemiz epey zaman alacak sanırım.....RR 7.1 parmak izi sorununu çözseydi keşke kullanırdık hep beraberdatos kullanabilirsiniz hocam bol bol var onda
Oreo arayüzünü çok sevmiştim ben de. Pie bir efsane geliyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stabil miu10 geldikten sonra hepsi öyle belli olur hocam. Beta romlarda bir şey diyemiyorum.
Bir de biz Anadolu insanıyız. Bir şeyi sevince aynısının başka modelini sevemiyoruz![]()
Greeshan rom ile ilgili düşüncelerinize tamamen katılıyorum, şu an için gerçekten de daha iyisi yok, herşeyiyle tıkır tıkır çalışıyor.....daha iyisi var diyen varsa, söylesin, hep birlikte geçelim....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk