Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ufak 2-3 sorun var. Bir tane de hard sorun var. Geliştirici çözer diye bekliyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum.

Doğru düzgün 1 tane rom olduğu için greeshan forever :D eli ayağı düzgün romlar çıksa kimse greeshana bakmaz.

Hatta şu forumda greeshan kullananlar +10 saat sot aldığı için kullanıyor. 10 saatin altına düşünce rom arayışları başlamıştı. Müdür son güncelleme ile çözdü sanırım da herkes kullanmaya devam ediyor :D
RR 7.1 parmak izi sorununu çözseydi keşke kullanırdık hep beraber :D datos kullanabilirsiniz hocam bol bol var onda

Oreo arayüzünü çok sevmiştim ben de. Pie bir efsane geliyor ama :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stabil miu10 geldikten sonra hepsi öyle belli olur hocam. Beta romlarda bir şey diyemiyorum.

Bir de biz Anadolu insanıyız. Bir şeyi sevince aynısının başka modelini sevemiyoruz :D
PİE nin arayüzü gerçekten de çok güzel, sırf o nedenle denemek istedim ve arkadaşlarla paylaştım....ancak sorun şu...PİE Romları şu an sadece tek geliştirici olan Hardrock arkadaşımız yapıyor, onun da en büyük sorunu, bir romu hatasız hale getirmeden, diğer romlara atlamak....dediğinizi gibi hepsinde ya orasında, ya şuraşında sorunlar var....tam randımanlı çalışan bir PIE Romu görmemiz epey zaman alacak sanırım.....
Greeshan rom ile ilgili düşüncelerinize tamamen katılıyorum, şu an için gerçekten de daha iyisi yok, herşeyiyle tıkır tıkır çalışıyor.....daha iyisi var diyen varsa, söylesin, hep birlikte geçelim....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

demoprazol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Computer Engineer
Konular
2
Çok affedersiniz ama ilk mesajınızda sorunu tam olarak ayrıntılı anlatmıyorsunuz, size bizde sorun olmadığını söyledikten sonra, sorunuzun başka boyutlu olduğunu söylüyorsunuz....Üstad mharun da bunun Cust ile olduğunu söylüyor, o zaman anladığım kadarıyla sizde bu sorun sadece Greeshan da mevcut, ben olsam bu sorunun olmadığı başka bir roma geçerim...

Tüm mesajlarımda aslında aynı konudan yani gps uydusunun bulunamadığından ve navigasyonun tutarlı çalışmadığından bahsetmiştim, benimle aynı sorunu yaşayan kullanıcıların olup olmadığını yoklamaktı amacım, evet greeshan romda mevcut bu sorun zaten o sebeple bu başlık altında paylaşımda bulundum, çok afedersiniz diye cümleye başlamak bence kaliteli bir ifade şekli değil, teşekkürler.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

coolmaster38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
MI MAX 2
Meslek
MÜHENDİS
Konular
2
merhabalar her hafta bu romu yeniden mi kurmalıyız. update veya ota gibi bi şey yok mudur.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
8.11.15 aşırı pil tüketiyor 8.11.1 donücem bu akşam
Aksine bence çok stabil gidiyor hatta çok çok iyi 8.11.15 diğerlerinden en iyisi şu an

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Magiste modül olarak 8.1 ses sorunu cözülmuş lakin 9.0 varken 8.1 i yüklemek istemiyorum
Nasıl çözülmüş hocam,anlatın detayını ki bilmeyenler faydalansın.Tabiki haklısınız ama 9.0 şu an hala stabil ve dengeli değil biraz beklemek gerekiyor gibi.

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Tüm mesajlarımda aslında aynı konudan yani gps uydusunun bulunamadığından ve navigasyonun tutarlı çalışmadığından bahsetmiştim, benimle aynı sorunu yaşayan kullanıcıların olup olmadığını yoklamaktı amacım, evet greeshan romda mevcut bu sorun zaten o sebeple bu başlık altında paylaşımda bulundum, çok afedersiniz diye cümleye başlamak bence kaliteli bir ifade şekli değil, teşekkürler.

Hocam dikkatlice okudum mesajını . Şöyle cevaplamak istiyorum ;. Ben adliyede şoförüm. Bursa'ya yeni geldim (1 sene dolmak üzere ). Ve görev icabı Bursa'nın hemen hemen her sokağına her caddesine girdim. (Bursayi hiç bilmiyordum). Kimse bana adres göstermedi . Ve ben düzenli olarak Google haritalar ve Yandex kullanıcıyim. Şuan bile arka planda Yandex açık. Hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar (bu kadar aktif kullanmama rağmen). Daha önce kararlı rom , beta ve costom romlar çok kullandm ve hiç bir sıkıntı görmedim . Bence siz hatayı telefonunuzzn fiziksel bir hatada arayın . Garanti ye gondermenizi tavsiye ediyorum . Ve lütfen insanlara bu romda gps çalışmıyor diye saptirmaya çalışmayın. Rica ediyorum. En güzel gps kullanımı ve pubg tadı bu romda yn~~clap~~

demoprazol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Computer Engineer
Konular
2
Hocam dikkatlice okudum mesajını . Şöyle cevaplamak istiyorum ;. Ben adliyede şoförüm. Bursa'ya yeni geldim (1 sene dolmak üzere ). Ve görev icabı Bursa'nın hemen hemen her sokağına her caddesine girdim. (Bursayi hiç bilmiyordum). Kimse bana adres göstermedi . Ve ben düzenli olarak Google haritalar ve Yandex kullanıcıyim. Şuan bile arka planda Yandex açık. Hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar (bu kadar aktif kullanmama rağmen). Daha önce kararlı rom , beta ve costom romlar çok kullandm ve hiç bir sıkıntı görmedim . Bence siz hatayı telefonunuzzn fiziksel bir hatada arayın . Garanti ye gondermenizi tavsiye ediyorum . Ve lütfen insanlara bu romda gps çalışmıyor diye saptirmaya çalışmayın. Rica ediyorum. En güzel gps kullanımı ve pubg tadı bu romda yn~~clap~~

Mesajımı dikkatlice okuduğunuz için teşekkür ederim, Bursa'nın her sokağını navigasyon uygulamaları ile sorunsuzca dolaşmış olmanız ve kimsenin size adres göstermemiş olması gerçekten mutluluk verici, telefonumda fiziksel bir problem bulunmamakta zira rom değişikliğinden sonra meydana gelen bir sorun yaşamaktaydım, insanlara bu romda gps çalışmıyor diyerek insanları saptırmaya neden çalışayım? Böyle bir amacım neden olsun? Böyle bir saptırma eylemini gerçekleştirmiş olmam bana ne kazandırabilir? Rica ediyorum ifadelerinize dikkat ediniz, gps ile ilgili yaşadığım sorun, twrp üzerinden romun son versiyonu yani 8.11.15'i temiz kurulum yaptıktan sonra an itibariyle düzeldi. Burası bu romun konusu burda herkes romla ilgili düşüncelerini iyi ya da kötü belirtebilir, saptırmak ifadesini kabul etmiyorum, teşekkürler.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
hocam bende ram kullanımı aşırı fazla olmasına rağmen önceki sürüme oranla daha fazla SOT alıyorum bence siz temiz kurulum ile yeniden kurun romu farkı görüceksiniz :)
8.11.15 aşırı pil tüketiyor 8.11.1 donücem bu akşam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Mesajımı dikkatlice okuduğunuz için teşekkür ederim, Bursa'nın her sokağını navigasyon uygulamaları ile sorunsuzca dolaşmış olmanız ve kimsenin size adres göstermemiş olması gerçekten mutluluk verici, telefonumda fiziksel bir problem bulunmamakta zira rom değişikliğinden sonra meydana gelen bir sorun yaşamaktaydım, insanlara bu romda gps çalışmıyor diyerek insanları saptırmaya neden çalışayım? Böyle bir amacım neden olsun? Böyle bir saptırma eylemini gerçekleştirmiş olmam bana ne kazandırabilir? Rica ediyorum ifadelerinize dikkat ediniz, gps ile ilgili yaşadığım sorun, twrp üzerinden romun son versiyonu yani 8.11.15'i temiz kurulum yaptıktan sonra an itibariyle düzeldi. Burası bu romun konusu burda herkes romla ilgili düşüncelerini iyi ya da kötü belirtebilir, saptırmak ifadesini kabul etmiyorum, teşekkürler.

Temiz kurulum yaptıktan sonra sorununuzun düzelmiş olduğuna sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt