Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ama inanın Max 1 2 yi aratmaz 64 ve 128 olani
Şimdi o konulara girersek, uzar gider....sonuç olarak ben hayatımda ilk defa Xiaomi aldım ve o an için büyük ekranlı tercihim max dı zaten ve yenisi çıkınca, Max 2 oldu bu....olay bu kadar basit...şimdi mesela kalkıp, Max 3 kullanan biri de, benim cihaz hem max, hem max 2 den çok daha iyi diyebilir, Saygı duyarım...Benim cihazım, benim için Xiaomi'lerin Kral'ıdır...yarın öbürgün başkası Kral olacaktır benim için...
Bugün , ilk defa, büyük ekranlı bir Xiaomi almak isteyen, doğal olarak gidip,en yeni olan Max 3 ü alacak tabiki

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Şimdi o konulara girersek, uzar gider....sonuç olarak ben hayatımda ilk defa Xiaomi aldım ve o an için büyük ekranlı tercihim max dı zaten ve yenisi çıkınca, Max 2 oldu bu....olay bu kadar basit...şimdi mesela kalkıp, Max 3 kullanan biri de, benim cihaz hem max, hem max 2 den çok daha iyi diyebilir, Saygı duyarım...Benim cihazım, benim için Xiaomi'lerin Kral'ıdır...yarın öbürgün başkası Kral olacaktır benim için...
Bugün , ilk defa, büyük ekranlı bir Xiaomi almak isteyen, doğal olarak gidip,en yeni olan Max 3 ü alacak tabiki

Skorpi hocam daha önce bahsetmiş olduğum sorun olan aradığımda isim ve telefon numarasının resim üzerine gelme sıkıntısı ekran ayarlarında yazı tipini büyük olarak ayarlamamdan kaynaklıymış. Yaşlılık zor ve kötü yakın problemi olduğundan yazı tipini büyük olarak tercih ediyorum. Bana yazı tipi büyük ve koyu olarak bi tema veya yazı fontu önerin olabilirmi. Birde Ros rom kullandınmı hiç

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Alakasız olacak ama , rom paylaşımları bölümünde konu bazı romların konu başlığı silik, bazıları koyu renkli. Bu benim tarayıcımla mı alakalı yoksa desteği kesilen romlar mı silikleştirilmiş?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Bakindim soyle bir greenify mevzusu olmus. Miu zaten grenify gibi calisiyor. Fazladan kullanmaya gerek yok bence. Ekran kapaninca zaten telefon otomatik calisan programları kapatiyor. Siz istemediginiz seyleri kaldırabilirsiniz tabi. Ha arayuz olarak daha kullanislilik katabilir o ayri. Yanlisim varsa duzeltin. Bence durum bu.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam daha önce bahsetmiş olduğum sorun olan aradığımda isim ve telefon numarasının resim üzerine gelme sıkıntısı ekran ayarlarında yazı tipini büyük olarak ayarlamamdan kaynaklıymış. Yaşlılık zor ve kötü yakın problemi olduğundan yazı tipini büyük olarak tercih ediyorum. Bana yazı tipi büyük ve koyu olarak bi tema veya yazı fontu önerin olabilirmi. Birde Ros rom kullandınmı hiç
Yazı tipini bende büyük boy kullanıyorum ve bende isim ve telefon numarası hiç bir zaman resim üzerinde olmadı çok şükür.... Ben Temamı aylardır değiştirmedim, o nedenle lütfen kendiniz hem forumda, hem de tema mağazalarında bakınmanız gerekir... Ros derken Revolution romu kast ediyorsanız eğer, hayır, denemeye bir türlü fırsat bulamadım, bu saatten sonra da deneyeceğimi hiç zannetmiyorum

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bakindim soyle bir greenify mevzusu olmus. Miu zaten grenify gibi calisiyor. Fazladan kullanmaya gerek yok bence. Ekran kapaninca zaten telefon otomatik calisan programları kapatiyor. Siz istemediginiz seyleri kaldırabilirsiniz tabi. Ha arayuz olarak daha kullanislilik katabilir o ayri. Yanlisim varsa duzeltin. Bence durum bu.
Kesinlikle katılıyorum ama yinede deniyorum... Hafta sonuna kadar bakacağım

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Yazı tipini bende büyük boy kullanıyorum ve bende isim ve telefon numarası hiç bir zaman resim üzerinde olmadı çok şükür.... Ben Temamı aylardır değiştirmedim, o nedenle lütfen kendiniz hem forumda, hem de tema mağazalarında bakınmanız gerekir... Ros derken Revolution romu kast ediyorsanız eğer, hayır, denemeye bir türlü fırsat bulamadım, bu saatten sonra da deneyeceğimi hiç zannetmiyorum

Hocam greeshan a yazmıştım biliyorsunuz greeshen dedi yazı tipib kucult diye.Yazi boyutu B. Uydu orta yapınca düzeldi.greeshene attığım ekran görüntüsünü görmüşsündür

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Dirtyflash yaptım son sürümü

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Ben hep öyle yapıyorum

Aslında onu da yapmayacaktım da kasmaya başladı :D

Kararlı gelince clean yaparız hocam sonra uzun süre kullanırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt