Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aslında onu da yapmayacaktım da kasmaya başladı :D

Kararlı gelince clean yaparız hocam sonra uzun süre kullanırız
Akıl vermek gibi olmasın hocam ama arasıra Dalvik Cache ve Cache yapmakta fayda var...
Ben hep Dirty Flash yapıyorum ve haftada bir veya 10 günde bir, kasma olmamasına rağmen, devamlı Cache yaparım...eski alışkanlık olsa gerek

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Beyler bu son güncellemede şarj fazla mı gidiyor yoksa benim tlf kullanma alışkanlığım mı değişti anlamadım :D
Ama şarj %30 daha fazla gidiyor şuan bariz.

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Beyler bu son güncellemede şarj fazla mı gidiyor yoksa benim tlf kullanma alışkanlığım mı değişti anlamadım :D
Ama şarj %30 daha fazla gidiyor şuan bariz.
Bende öyle düşünüyorum hocam

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Rus Kullanıcının biri paylaşmış 8.10.25 sürümünde batarya ve ekran süresi %30 kullanımda 4 saat 15 dk ekran süresi,bence her sürümde daha da iyiye gidiyor batarya.Tabi kullanım alışkanlığına göre de değişir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Rus Kullanıcının biri paylaşmış 8.10.25 sürümünde batarya ve ekran süresi %30 kullanımda 4 saat 15 dk ekran süresi,bence her sürümde daha da iyiye gidiyor batarya.Tabi kullanım alışkanlığına göre de değişir.

Hocam yeminle hiçbir şey yapmıyorlar telefonda. Ben de o gruptayım bakıyorum bunlara. Adam kullandığı programların ekran görüntüsünü atıyor. Sadece WhatsApp, telegram var. Bununla ben 20 saat alırım :D

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Doğrudur,ama demek istediğim yüzde 10 eksik olsa nolur fazla olsa ne olur.Bence şu an için en iyi stabil çalışan rom bu.Ha varsa daha iyisi bizimlede paylaşın.Bizde deneyimleyelim.Fazla takılmamak lazım detaylara onu diyorum.
Ha birde sayın kerimergin345 bildiğim kadarıyla sadece tarayıcı kullanıyordu.O zaman onunda 30 saat alması lazım değil mi?Hocam.
Hocam yeminle hiçbir şey yapmıyorlar telefonda. Ben de o gruptayım bakıyorum bunlara. Adam kullandığı programların ekran görüntüsünü atıyor. Sadece WhatsApp, telegram var. Bununla ben 20 saat alırım :D

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Doğrudur,ama demek istediğim yüzde 10 eksik olsa nolur fazla olsa ne olur.Bence şu an için en iyi stabil çalışan rom bu.Ha varsa daha iyisi bizimlede paylaşın.Bizde deneyimleyelim.Fazla takılmamak lazım detaylara onu diyorum.
Ha birde sayın kerimergin345 bildiğim kadarıyla sadece tarayıcı kullanıyordu.O zaman onunda 30 saat alması lazım değil mi?Hocam.

evet ben sadece tarayıcı kullanıyorum bir facebook lite onun dışında birşey yok benim minimum 25 saat SOT almam lazımangel~~angel~~

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4

Valla ben bariz daha az ekran ve şarj süresi alıyorum son sürümden sonra. Hız olarak hiç bir sıkıntım yok ama cihaz çok daha stabil

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Valla ben bariz daha az ekran ve şarj süresi alıyorum son sürümden sonra. Hız olarak hiç bir sıkıntım yok ama cihaz çok daha stabil
Hocam bende de öncekinden tek farkı daha akıcı ve stabil onun haricinde şarjla alakalı herhangi bir düşüş yok,hatta her şarjdan sonra daha da iyileşiyor gibi.Bilmiyorum belki kullanımdan kaynaklı yada dalvik art cache ve cache yapın bir bakalım farkı olacak mı? Ben genelde haftalık yapıyorum,deneyin isterseniz.

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Hocam bende de öncekinden tek farkı daha akıcı ve stabil onun haricinde şarjla alakalı herhangi bir düşüş yok,hatta her şarjdan sonra daha da iyileşiyor gibi.Bilmiyorum belki kullanımdan kaynaklı yada dalvik art cache ve cache yapın bir bakalım farkı olacak mı? Ben genelde haftalık yapıyorum,deneyin isterseniz.

hocam ben yüklemeden önce dirty flash yaparak yüklüyorum ama eksilme oluyor anlamadım gitti ?
,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt