- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max2
- Konular
- 5
Mantıklı hocamDemek ki doğruymuş şarj olayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmadı ben tekrar .18 e döneceğim![]()
Mantıklı hocamDemek ki doğruymuş şarj olayı
Olmadı ben tekrar .18 e döneceğim![]()
Hocam gerçekten imkansızı basariyorsunuz Azda bize yardımcı olsanız ne mutlu olurumDün Dalvik Cache ve Cache yaptım ve tekrar düzeldi....Şu an Batarya %84 ve SOT 3 Saat, 35 dakika..
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Magiskden Enable Doze for GMS yükledim, onun etkisi olmuş olabilir...Greenify yi sildimHocam gerçekten imkansızı basariyorsunuz Azda bize yardımcı olsanız ne mutlu olurum![]()
Greenifyde bende fazla bir etki görmedim ama dediğiniz gibi gms doze etki yapıyor bayaMagiskden Enable Doze for GMS yükledim, onun etkisi olmuş olabilir...Greenify yi sildim
Siz AOSP de değilmiydiniz zaten? Greeshana mı geri döndünüz?Greenifyde bende fazla bir etki görmedim ama dediğiniz gibi gms doze etki yapıyor baya
2 cihaz olduğunu gene hatırlatmak istiyorum hocam size kardeşim sağolsun istediğimi yapmama izin veriyorSiz AOSP de değilmiydiniz zaten? Greeshana mı geri döndünüz?
Kardeşinize cihazı ne zaman aldınız hocam?2 cihaz olduğunu gene hatırlatmak istiyorum hocam size kardeşim sağolsun istediğimi yapmama izin veriyor
En fazla olduğu 3-4 hafta filandir hocamKardeşinize cihazı ne zaman aldınız hocam?
En fazla olduğu 3-4 hafta filandir hocam
Yooo, sordum sadeceEn fazla olduğu 3-4 hafta filandir hocam
Hayirdir inşallah birşey mi oldu hocam