Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Arkadaşlar, ben bu Greenify yi daha önce yükledim ve maalesef herhangi olumlu bir yanını göremedim, zaten Miui de ki ayarlar o kadar mükemmel ki, herhangi bir başka uygulamaya gerçekten gerek yok, ama yükleyenler yinede denesinler tabiki

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Peki hocam tercih sizindir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Enable doze for Gms bile ciddi fark gösterecek hocam. muscle~~

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Hala mi Max 1 prime için 8.10.25 alamadık.Galiba yazdığından yanlış anlamadım ise yarın verecekmiş

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hala mi Max 1 prime için 8.10.25 alamadık.Galiba yazdığından yanlış anlamadım ise yarın verecekmiş
28 veya 29 demişti diye hatırlıyorum

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Ama yinede ikisini kurdum ve tekrardan deneyeceğim

Skorpi hocam mi Max 1 prime için uygun romlar hakkında vaktin olduğunda paylaşma ihtimalin olursa sevinirim.Su an için tabiki greeshan deyim ama macera aramak istediğimde kullanmak için.eu. rom, Globe rom ve pro rom ve greeshen rom denedim su ana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

28 veya 29 demişti diye hatırlıyorum

greeshan:
Tomorrow
Demiş hocam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam mi Max 1 prime için uygun romlar hakkında vaktin olduğunda paylaşma ihtimalin olursa sevinirim.Su an için tabiki greeshan deyim ama macera aramak istediğimde kullanmak için.eu. rom, Globe rom ve pro rom ve greeshen rom denedim su ana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

greeshan:
Tomorrow
Demiş hocam
Valla benim çevremde tanıdık hiç bir Mi Max 1 kullanıcısı yok ve yabancı forumlarda da bu cihazı takip etmedim hiç, o nedenle Siz Mi Max konularında kullanıcı yorumlarını okuyup, değerlendirin, yada en iyisi, ben bizzat kendim öyle yapıyorum şahsen, mevcut ne varsa, kendim yükleyip, deneyimliyorum....

Max 2 ile sene başına kadar bir sürü romlar arasında gezdim, biri çok iyi idi, sonra bozdu, başka roma atladım vs....sonunda Sayın Escobar1945 hocamı, aylarca ikna çabalarım sonunda, EPİC Rom yapmasına ikna ettim ve onun romunu aylarca, güncelleme vermemesine rağmen kullandım ve kendisinin çok yoğun olmasından dolayı, artık rom yapamıyacağını bildirdi ve bizleri yarı yolda bırakmamak adına, geliştirici arkadaşı olan Sayın Greeshan romunu kullan abi bundan sonra dedi ve gerçekten de, Mi Max 2 nin bugüne kadar görmüş olduğu en mükemmel rom Greeshanın romu ve artık başka bir rom deneme isteğim kalmadı, oldukça memnunun ve bunu da her zaman dile getirmeye niyetliyim.....AOSP Romlarda PIE çalışması devam ediyor, uygun bir rom çıkması halinde, tabiki deneyeceğim ama yine Greeshana döneceğim...Sevgilerimle

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Valla benim çevremde tanıdık hiç bir Mi Max 1 kullanıcısı yok ve yabancı forumlarda da bu cihazı takip etmedim hiç, o nedenle Siz Mi Max konularında kullanıcı yorumlarını okuyup, değerlendirin, yada en iyisi, ben bizzat kendim öyle yapıyorum şahsen, mevcut ne varsa, kendim yükleyip, deneyimliyorum....

Max 2 ile sene başına kadar bir sürü romlar arasında gezdim, biri çok iyi idi, sonra bozdu, başka roma atladım vs....sonunda Sayın Escobar1945 hocamı, aylarca ikna çabalarım sonunda, EPİC Rom yapmasına ikna ettim ve onun romunu aylarca, güncelleme vermemesine rağmen kullandım ve kendisinin çok yoğun olmasından dolayı, artık rom yapamıyacağını bildirdi ve bizleri yarı yolda bırakmamak adına, geliştirici arkadaşı olan Sayın Greeshan romunu kullan abi bundan sonra dedi ve gerçekten de, Mi Max 2 nin bugüne kadar görmüş olduğu en mükemmel rom Greeshanın romu ve artık başka bir rom deneme isteğim kalmadı, oldukça memnunun ve bunu da her zaman dile getirmeye niyetliyim.....AOSP Romlarda PIE çalışması devam ediyor, uygun bir rom çıkması halinde, tabiki deneyeceğim ama yine Greeshana döneceğim...Sevgilerimle

Greeshen benimde hoşuma gitti.Bizim telefonlarda sorunun biride mi Max 1 de iki rom var.16 GB, 32 GB için bi rom, 64 ve 128 GB için ayrı rom.Ornek miroom kurdum olmadı hata verdi muhtemel 32 GB için hazırlanmış .Böyle olunca rom bulmak biraz sorun oluyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Greeshen benimde hoşuma gitti.Bizim telefonlarda sorunun biride mi Max 1 de iki rom var.16 GB, 32 GB için bi rom, 64 ve 128 GB için ayrı rom.Ornek miroom kurdum olmadı hata verdi muhtemel 32 GB için hazırlanmış .Böyle olunca rom bulmak biraz sorun oluyor
Biliyorum, zaten ilk Xiaomi Cihazımı araştırırken Mi Max hakkında epeyce materyal toplamıştım ve Xiaomi'yi bilenler, bana biraz bekle, Max 2 çıkacak, onu alırsın demişlerdi

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Biliyorum, zaten ilk Xiaomi Cihazımı araştırırken Mi Max hakkında epeyce materyal toplamıştım ve Xiaomi'yi bilenler, bana biraz bekle, Max 2 çıkacak, onu alırsın demişlerdi

Ama inanın Max 1 2 yi aratmaz 64 ve 128 olani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt