Valla benim çevremde tanıdık hiç bir Mi Max 1 kullanıcısı yok ve yabancı forumlarda da bu cihazı takip etmedim hiç, o nedenle Siz Mi Max konularında kullanıcı yorumlarını okuyup, değerlendirin, yada en iyisi, ben bizzat kendim öyle yapıyorum şahsen, mevcut ne varsa, kendim yükleyip, deneyimliyorum....
Max 2 ile sene başına kadar bir sürü romlar arasında gezdim, biri çok iyi idi, sonra bozdu, başka roma atladım vs....sonunda Sayın
Escobar1945 hocamı, aylarca ikna çabalarım sonunda, EPİC Rom yapmasına ikna ettim ve onun romunu aylarca, güncelleme vermemesine rağmen kullandım ve kendisinin çok yoğun olmasından dolayı, artık rom yapamıyacağını bildirdi ve bizleri yarı yolda bırakmamak adına, geliştirici arkadaşı olan Sayın Greeshan romunu kullan abi bundan sonra dedi ve gerçekten de, Mi Max 2 nin bugüne kadar görmüş olduğu en mükemmel rom Greeshanın romu ve artık başka bir rom deneme isteğim kalmadı, oldukça memnunun ve bunu da her zaman dile getirmeye niyetliyim.....AOSP Romlarda PIE çalışması devam ediyor, uygun bir rom çıkması halinde, tabiki deneyeceğim ama yine Greeshana döneceğim...Sevgilerimle
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk