Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Bir yerde bir hata yapmışsınız sanırım

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Daha önce yedeklediğim modemi geri yükledim wf açmadı şimdi modemi geri yğklemedim açmadı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Modem derken?

Yedekleme seçeneklerinde var hocam modem diye.Şimdi tekrar format yaparak geri yüklüyorum bakalım ne yapacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine aynı acaba efs yeri yükleme yaptığımdanmı wf açmıyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar Rom yüklemek çok basit bir olay....kaldı ki ilk mesajda Sayın cohci52 hocam nasıl yapılmasını yazmış....
Hepimiz aynı cihaza sahibiz ve yükleme metodu belli, değişmez...bazıları sorunsuz yükleyebilirken, ki olması gerekn de bu, bazı arkadaşlarda neden sorun çıkıyor, anlayamıyorum doğrusu...bende şu var, şu olmadı, şunu yapamadım demenize hem şaşırıyorum, hemde buna rağmen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum/çalışıyoruz....ancak bize tam olarak ne yaptığınızı,nasıl bir hata aldığınızı tam olarak detaylı açıklama yapmadan, şu bende olmadı demeniz, bize size yardımcı olabilmemiz için yeterli olmuyor, maalesef Müneccim değiliz...O nedenle sorun yaşayan arkadaşlardan istirhamım, sorunu tam olarak belirtmeleri...teşekkürler, iyi forumlar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Arkadaşlar Rom yüklemek çok basit bir olay....kaldı ki ilk mesajda Sayın cohci52 hocam nasıl yapılmasını yazmış....
Hepimiz aynı cihaza sahibiz ve yükleme metodu belli, değişmez...bazıları sorunsuz yükleyebilirken, ki olması gerekn de bu, bazı arkadaşlarda neden sorun çıkıyor, anlayamıyorum doğrusu...bende şu var, şu olmadı, şunu yapamadım demenize hem şaşırıyorum, hemde buna rağmen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum/çalışıyoruz....ancak bize tam olarak ne yaptığınızı,nasıl bir hata aldığınızı tam olarak detaylı açıklama yapmadan, şu bende olmadı demeniz, bize size yardımcı olabilmemiz için yeterli olmuyor, maalesef Müneccim değiliz...O nedenle sorun yaşayan arkadaşlardan istirhamım, sorunu tam olarak belirtmeleri...teşekkürler, iyi forumlar

Ağzınıza sağlık hocam.Daha net açıklanamazdı sanırım.Hislerime tercüman oldunuz resmen.Teşekkürler

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Bence de pek gerek yok ama her güncellemede System optimizasyonu olması nedeniyle, ben güncellemeden yanayım ama tabi ki Siz daha iyi biirsiniz

Cok olmadi oncekini kurdugum hocam. Biraz zaman geçsin. Bir yeni surumu kurariz olmadi. Useniyorum açıkçası giggle~~

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Hocam benim derdim romu flalsh ladıktan sonra geri yedeklerimi geri yüklemeden sonra wf bir türlü açılmıyor ama sıfırdan kurup telefona yeni kurulum yaptığımda sorunsuz wf açılıyor.Romu yüklemede falan sıkıntım yok sadece yedeğimi geri yükleme sonrası skıntıı ne ettiysem wf kapalı diyor açsamda kpalı diyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam benim derdim romu flalsh ladıktan sonra geri yedeklerimi geri yüklemeden sonra wf bir türlü açılmıyor ama sıfırdan kurup telefona yeni kurulum yaptığımda sorunsuz wf açılıyor.Romu yüklemede falan sıkıntım yok sadece yedeğimi geri yükleme sonrası skıntıı ne ettiysem wf kapalı diyor açsamda kpalı diyor
Bir kere sağlam sıfırdan kurduktan sonra zaten hiç bir ayar bozulmadan her hafta Dirty flash yapmanız yeterli olacaktır

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Cok olmadi oncekini kurdugum hocam. Biraz zaman geçsin. Bir yeni surumu kurariz olmadi. Useniyorum açıkçası giggle~~
Paşa gönlünüz nasıl uygun görürse ama ben yinede Dirty flash şeklinde yüklemenizi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt