8.10.18 güncellemesi ile sorun yaşayan var mı? Ben de ilk kez kullanacağım bu romu Mi Max 2 telefonum için ve bir soru daha google kamera yükleyebilir miyim? En sağlam şekilde anlatacak olan var mı daha önce pixel rom kullandım mi 6 cihazım vardı ve ona gcam yükleyebilmiştim max 2 için MIUI 10 da çalışan sağlam bir konu bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Flood yapmış oluyorum kusura bakmayın ama şarj durumu nasıl?
Kendi ekran sürenizi başkasının ekran süresi ile karşılaştırmak çok akıllıca değil...herkesin kullanımına göre değişiyor çünkü ve ben bunu size maalesef anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz....hangisi?cohci52 hocam mahsuru yoksa ekran surenizi SS olarak atabilirmisiniz bir karşılaştırma yapmak istiyorumda
Hocam çok ama çok haklısınız ama çok merak ediyorum şuan bende hiç kullanmadığım halde Max 12 saat ama sız full kullanımda neredeyse 16 saat onu öğrenmek için soruyorumKendi ekran sürenizi başkasının ekran süresi ile karşılaştırmak çok akıllıca değil...herkesin kullanımına göre değişiyor çünkü ve ben bunu size maalesef anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz....hangisi?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkürler yinede hocam imkânınız olduğunda bekliyorum SS leriMahsuru yok ama tam şarj edemedim bir türlü,parça parça takıp çıkardığım için maalesef
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cohci52 hocam mahsuru yoksa ekran surenizi SS olarak atabilirmisiniz bir karşılaştırma yapmak istiyorumda
Hasta abisi hasta...kimisi rom yükleme hastası, O ise milletin Ekran süresini görme hastası...kaç defa söyledim, bir daha sorma kimseye diye ama dinlemiyor...sonunnu hiç iyi görmüyorum açıkcasısürekli olarak bunu soruyorsun
ekran süresini kafana bu kadar takma, rahat ol
kişiden kişiye, kullanıma, yüklü uygulamalara, uygulama izinlerine....
bir sürü ayrıntıya göre değişir süre
5300'lük batarya var telefonda powerbank şarj edersin o aletle
kendi kullanımını gene kendi kullanımınla kıyısla...