Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Çok güzel haber.
3 Cihaza destek veriyordu zaten (Redmi Note 4:@ Mi Max Pro-Mi Max 2).
İnşaAllah diğer modellere de gelir :)
En sonunda gerçekten de MIUI.pro ayarında ama Batarya konusunda çok daha iyi bir Rom ve Geliştirici buldum, o da Sayın Escobar1945 hocam sayesinde aslında, o bana aylar önce bahsedip, dene hocam demişti ama benim elim bir türlü gitmediydi...tabiki diğer başka cihazlara da destek vermesi ve daha çok arkadaşımız ın da bu muhteşem romdan yararlanması hoş olacak..İnşallah stilini bozmaz...

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
En sonunda gerçekten de MIUI.pro ayarında ama Batarya konusunda çok daha iyi bir Rom ve Geliştirici buldum, o da Sayın Escobar1945 hocam sayesinde aslında, o bana aylar önce bahsedip, dene hocam demişti ama benim elim bir türlü gitmediydi...tabiki diğer başka cihazlara da destek vermesi ve daha çok arkadaşımız ın da bu muhteşem romdan yararlanması hoş olacak..İnşallah stilini bozmaz...
hocam çok cihaza destek vermesi demek ilerde bozacağının habercisi gibime geliyor. malum iş yükü artacak.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
hocam çok cihaza destek vermesi demek ilerde bozacağının habercisi gibime geliyor. malum iş yükü artacak.
Zannetmem, kendisi Bilgisayar ve yazılım mühendisi, Global Beta nın Linklerini yazmış olduğu programa tanıtıyor, git bunlara benim modlarımı şu klasöre ekle ve ziple diyor...şimdi niye yapmıyor diye soracak olursanız, program şu an sadece bir kaç cihaz için yapılmış ve yazılımı şu an genişletiyor/geliştiriyor....zaten benzerini çok daha kapsamlı olarak MIUI kendisi de, EU, Pro ve diğer geliştiriciler de aynı şekilde yapıyor....
Ben işlemi tabiki basite indirgeyerek anlattım kısaca

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Greeshan rom diyorsunuz galina hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Greeshan rom diyorsunuz galina hocam

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Şimdi inceledim de Bugün Redmi 5 Plus için MIUI 9 Global 9.6.4.0 Greeshan Repack Yayınlanmış hiç test edip kullandınız mı?

Rom Link:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Şimdi inceledim de Bugün Redmi 5 Plus için MIUI 9 Global 9.6.4.0 Greeshan Repack Yayınlanmış hiç test edip kullandınız mı?

Rom Link:
Evet belirttiğin sürüm yüklü şuan. bugün güncelleme vermiş. fakat mıuı9 stabil. bakalım yakında mıuı10 testlerine başlarız.

Zannetmem, kendisi Bilgisayar ve yazılım mühendisi, Global Beta nın Linklerini yazmış olduğu programa tanıtıyor, git bunlara benim modlarımı şu klasöre ekle ve ziple diyor...şimdi niye yapmıyor diye soracak olursanız, program şu an sadece bir kaç cihaz için yapılmış ve yazılımı şu an genişletiyor/geliştiriyor....zaten benzerini çok daha kapsamlı olarak MIUI kendisi de, EU, Pro ve diğer geliştiriciler de aynı şekilde yapıyor....
Ben işlemi tabiki basite indirgeyerek anlattım kısaca

Hocam adam sorunsuz bir rom yaptıysa illaki sağlam bir altyapı oluşturmuştur. bakalım ileriki günlerde kendini belli eder.

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Mi Room 8.9.14 sürümünü denedim ve berbat ötesi arkadaşlar denemenizi tavsiye etmem greeshan romda iseniz kalmaya devam edin

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Mi Room 8.9.14 sürümünü denedim ve berbat ötesi arkadaşlar denemenizi tavsiye etmem greeshan romda iseniz kalmaya devam edin
Çok değerli üstadım, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim... Mi Max 2 Telegram grubunda Revolution romu çok övüyorlar, denemişmiydiniz hiç?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Çok değerli üstadım, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim... Mi Max 2 Telegram grubunda Revolution romu çok övüyorlar, denemişmiydiniz hiç?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Şuan onu deniyorum hocam isterseniz aldığım SOT değerini paylaşıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt