OTA kesinlikle olacak, sabredemeyenler ise indirip kurabilecekler....mesela benOta güncellemesi olacak dimi yoksa manuel mi kuracağız
OTA kesinlikle olacak, sabredemeyenler ise indirip kurabilecekler....mesela ben
Evet hocam, bana kararlı nın temeli gibi geldi...sabredebilmek güzel bir şey, iyiki Hasta değisiniz hocam, aramızda bari birileri sağlam olsunBen sabırlıyım
Değişikliklere baktım güzel şeyler yapmışlar (iddia ettikleri gibi olursa).
Evet hocam, bana kararlı nın temeli gibi geldi...sabredebilmek güzel bir şey, iyiki Hasta değisiniz hocam, aramızda bari birileri sağlam olsun
aynı...evetArkadaşlar MIUI.pro romun kulaklık sesi müthiş ti bu tonda nasıl acaba bide banka uygulamaları rahatça kullaniliyormu acaba şimdiden teşekkürler
Hocam masallahiniz var ne diyim birde size özelden SSleri atıyorum musaitsenizSayın kerimergin345 anladığım kadarıyla siz bazı arkadaşlara özelden yazı yazıp, soru soruyorsunuz...çok özel ise, bizi ilgilendirmez tabiki...ama herkesi ilgilendiren konuları burada herkesin göreceği şekilde yazıyoruz....burayı da müsait olduğunuzda okursanız, beni daha iyi anlayacaksınız...
Diğer - Özel Mesaj yolu ile yardım talebi
Dip.Not...Lütfen vakıf olmadığınız farklı Kernelleri denemeye kalkmayınız, cihazınızı Brick etme olasılığınız yüksek
Lütfen bana özelden bir şey yazmayınız ve öncelikle burayı okumanızı İSTİRHAM ediyorum sizdenHocam masallahiniz var ne diyim birde size özelden SSleri atıyorum musaitseniz
Greeshan ile iletişime geçtim. Sağolsun redmi 5 plus için miui10 yayınlayacak. test için yardımcı olacağım.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi