Tam sıfırlarsam uygulamalarım ne olacak yüklerken sadece Dalvik / ART Cache bu ikisini yaptim wipe den güncelleme yaptımBende 200 ye yakın uygulama olduğu halde bugüne kadar bir kere bile kasmadı, benden sonra çkan versiyonlarda da bunun olmasını düşünmüyorum aksi takdirde diğer kullanıcılar da bu sorundan bahsederdi....siz mutlaka bir yerde bir hata yapmışsınızdır....4 wipe yerine tam format data yapıp, tekrar yükleyin isterseniz
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
O zaman size şöyle yapmanızı öneriyorum....TWRP ye girin, Advanced Wipe dan Dalvik/ART cache, Sistem ve cache yi işaretleyip, silin, İnstall kısmına gelin, Romu yükleyin ve hiç bir başka şey yapmadan, tekrar İnstall kısmına gelip, Magisk 18.1 i fleşleyin ve reboot edin....Tam sıfırlarsam uygulamalarım ne olacak yüklerken sadece Dalvik / ART Cache bu ikisini yaptim wipe den güncelleme yaptım
Romu yükledikten sonra wipe yapmayayım mi bide dosyalarım ve uygulamarim gitmeyecek demi telefondan birşey silinmeyecek demiO zaman size şöyle yapmanızı öneriyorum....TWRP ye girin, Advanced Wipe dan Dalvik/ART cache, Sistem ve cache yi işaretleyip, silin, İnstall kısmına gelin, Romu yükleyin ve hiç bir başka şey yapmadan, tekrar İnstall kısmına gelip, Magisk 18.1 i fleşleyin ve reboot edin....
Daha önce sorduğunuz soruyu baz alarak ne yapmanız gerektiğini çok açık YAZDIM...size wipe yapın demedim, cihazınızda bulunan her şey yerli yerinde olacak..sadece harfiyen ne dediysem onu yapın ve arkanıza yaslanıp, cihazınızın reboot sonrası açılmasını bekleyinRomu yükledikten sonra wipe yapmayayım mi bide dosyalarım ve uygulamarim gitmeyecek demi telefondan birşey silinmeyecek demi
Tamm teşekkür ederim magisk nerden bulabilirimDaha önce sorduğunuz soruyu baz alarak ne yapmanız gerektiğini çok açık YAZDIM...size wipe yapın demedim, cihazınızda bulunan her şey yerli yerinde olacak..sadece harfiyen ne dediysem onu yapın ve arkanıza yaslanıp, cihazınızın reboot sonrası açılmasını bekleyin
Rica ederim....bunu ciddi ciddi mi soruyorsunuz gerçekten de?Tamm teşekkür ederim magisk nerden bulabilirim
Yok cevap yazarken takılmalar oluyor ara sıra hatalar oluyor yazarkenRica ederim....bunu ciddi ciddi mi soruyorsunuz gerçekten de?
Advanced dediniz ya twrp deki ana sayfamı yoksa wipe ye girip Advanced Wipe yazan yerden yapacağım demi yanlış yapmayayım diye soruyorum ana sayfada dO zaman size şöyle yapmanızı öneriyorum....TWRP ye girin, Advanced Wipe dan Dalvik/ART cache, Sistem ve cache yi işaretleyip, silin, İnstall kısmına gelin, Romu yükleyin ve hiç bir başka şey yapmadan, tekrar İnstall kısmına gelip, Magisk 18.1 i fleşleyin ve reboot edin....
Rehber - TWRP Nedir ve ne işe yarar/nasıl kullanılır?Advanced dediniz ya twrp deki ana sayfamı yoksa wipe ye girip Advanced Wipe yazan yerden yapacağım demi yanlış yapmayayım diye soruyorum ana sayfada d