Bunları en başta silmek lazım, sohbet köşesine döndü burası... Değerli hocam, size naçizane tavsiyem, her hafta yeni sürüm için ayrı bir konu açmanız olacakGreeshan Rom ile alakalı olmayan yorumlar silenecektir.Lütfen ilgili konu altına yazın.
Greeshan Rom ile alakalı olmayan yorumlar silenecektir.Lütfen ilgili konu altına yazın.
Estağfurullah, kesinlikle haklısınız hocam..Bunları en başta silmek lazım, sohbet köşesine döndü burası... Değerli hocam, size naçizane tavsiyem, her hafta yeni sürüm için ayrı bir konu açmanız olacak
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Sizin ki greeshan ile alakalı hocam üstünüze almayın,gereksiz yorumlar silindi.Benim yorumumdanmı bahsediyorsunuz?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin ki greeshan ile alakalı hocam üstünüze almayın,gereksiz yorumlar silindi.
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran suresınde dusuncenıze katılıyorum hocam bugün aosp rom yuklemek ıstedım cıhaz ılk defa alabılcegı en yuksek ekran suresı aldı ama aosp romlarda kendıne gore artıları oldugunu söyleyebilirimHocam takdir tabiki sizin ama zamanınıza ve emeğinize yazık, burda kral gibi sorunsuz, uzun ekran süreli greeshan varken. Diğer romlar artı ne gibi özellikler sunuyor ki, ayrıca şahsi fikrim Miui romlar ın tadı Aosp larda yok.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran suresınde dusuncenıze katılıyorum hocam bugün aosp rom yuklemek ıstedım cıhaz ılk defa alabılcegı en yuksek ekran suresı aldı ama aosp romlarda kendıne gore artıları oldugunu söyleyebilirim
Linkini paylaşır mısınızKaç defa söyledim, dinletemedim, Max 2 için en iyi, istikrarlı ve sorunsuz TEK rom, Global Beta tabanlı Greeshan rom dur
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
İlk mesajda mevcutLinkini paylaşır mısınız