- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Tema yukleniyor mu ona bakarmisiniz arkadaşlar?
Theme editorlu yada editorsuz.
Teşekkür ederim, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın İnşallah...bizde MIUIPro rom ile geçen haftadan bu yana bunların hepsi mevcut
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Maalesef yüklenmiyor lakin varsayılan temasında ufak değişiklikler yapılmış . Bence güzel olmuşTema yukleniyor mu ona bakarmisiniz arkadaşlar?
Hocam, MIUI.Pro da sanki sorunsuz yükleniyor...yoksa bizi yine aldatıp, global beta ya mı döneceksiniz?Tema yukleniyor mu ona bakarmisiniz arkadaşlar?
Hocam, MIUI.Pro da sanki sorunsuz yükleniyor...yoksa bizi yine aldatıp, global beta ya mı döneceksiniz?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam ona batarya sorunu denmez ki....1-2 kere sarj edin, sonuca bakalım, ondan sonra konuşalım istersenizHocam cok memnunum miui.prodan ama diger konuda yazdigim gibi batarya sorunum var.![]()
ben begendim iosdan ornek alip bazi seyleri guzel yapmislar altyapida nelerin degistigini kullanip gorecegizAyrica zamanlayici kisminda Orman, yaz gecesi, plaj, çiseleme ve soba atesi seçeneği gelmişGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reboot etmeden Lady Flasher flashleyinben yükledim 2 defa ama ikisindede mi yazısı ve altta android yazısında kaldı ekran acılmadı