- Adım
- Yunus Emre S
- Cihazım
- Xiaomi mi ma
- Konular
- 3
Peki bana ne zaman gelir bilginiz varmi
3 ay sürmez gelmesi, Ağustos da gelir bence....Tahminimce 3 ayı bulur.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın...bende MIUI.Pro güncellemesini bekliyorum....Global betayı da, EU'yu da indirdim her ihtimale karşı....
Sizde şu an NS varmı? Tema yükleyebiliyormusunuz, cihazın normal telefon sesi ve müzik sesi nasıl, az mı, normal mi....Batarya için zaten henüz erken...Bildirimler sorunsuz geliyormu? Teşekkürler
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam müzik ve zil sesinde bir sıkıntı yok fakat gelen bildirimler kilit ekranında gözükmüyor ne yazık ki, nedenini bende anlamadım. TB yedeği ile telefon kurmanın kötü yanlarından biri olabilir mi bilmiyorum. Tek tek her uygulamayı yüklemek, id pw girmek yada ayarlarını yapmak gibi zahmetten kurtarsa da TB yedekleri bazen sorunlara yol açabiliyor ne yazık ki. Şimdi bende telefonu sıfırlayıp uygulamaları baştan mı kursam diye düşünmüyor değilim fakat pek zamanım da yok açıkcası. NS konusunda bir şey diyemiyorum, önceden kullandığım bir eklenti değildi çünkü. Ne olduğunu anladığıma bile emin değilim. Tema marketten yüklenebiliyor, 3. parti temaları kullanmadığımdan bilmiyorum fakat tema marketinde dikkatimi çeken şu oldu, temalar bölümü ingilizce türkçe karışık, duvar kağıdı bölümü tamamen çince, ayarlar kısmı türkçe.
Ben bildirim sorunu nedeniyle zamanında çok romu terk etmişliğim var...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk