Rom Mi Max 2 MIUI 9 Kararlı V9.0.1.0.NDDMIEI

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
8=);(

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1510236300,1510235977][/doublepost]
Bende cumartesi alıcam peki şunu sorayım,cihaz ilk alındığındaki global rom hangisi eğer o romdan memnunsam son güncel roma geçmek zorundamıyım,yeni romlara geçmezsem ne kazanırım ne kaybederiz,sizce en iyi global rom hangisi ve telefonla beraber gelen rom yeterli olur mu,romları telefonun kendi ayarlarıyla,görsellik,menüler vs.diye androidle alakası yok değil mi? rom=arayüz müdür?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada bahsedilen ROM yazılımdır...her zaman en günceli daha iyidir...
Aşağıdaki Konularda yazanları müsait bir zamanınızda okursanız daha fazla bilgilenebilirsiniz...

Yardım - RAM ve ROM Nedir ?
Mi Max 2

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
8=);(

[doublepost=1510236300,1510235977][/doublepost]
Burada bahsedilen ROM yazılımdır...her zaman en günceli daha iyidir...
Aşağıdaki Konularda yazanları müsait bir zamanınızda okursanız daha fazla bilgilenebilirsiniz...

Yardım - RAM ve ROM Nedir ?
Mi Max 2

Hocam konuyu baltalamak istemem ama, forumda Miui Pro romdaki Supersu yu cikarip yerine Magisk ekleme konusu vardi. Bulursaniz link paylasabilir misiniz? Bu arada siz Miui Pro China Stabili denemis miydiniz?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam konuyu baltalamak istemem ama, forumda Miui Pro romdaki Supersu yu cikarip yerine Magisk ekleme konusu vardi. Bulursaniz link paylasabilir misiniz? Bu arada siz Miui Pro China Stabili denemis miydiniz?
MIUIPro'da sanırım META-INF dosyasının içinde bir yerdeydi ama hatırlayamadım şu an...Sayın suatsari hocam daha iyi bilir bunu...
Ben en son MIUIPro kullandığımda henüz stabiller yayınlanmamıştı, ben sadece Mi Max 2 için yayınlanan ilk ÇİN stabili yüklemiştim ve ondada bildirim sorunu olmasıyla nedeniyle tekrar eski romuma dönmüştüm

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
MIUIPro'da sanırım META-INF dosyasının içinde bir yerdeydi ama hatırlayamadım şu an...Sayın suatsari hocam daha iyi bilir bunu...
Ben en son MIUIPro kullandığımda henüz stabiller yayınlanmamıştı, ben sadece Mi Max 2 için yayınlanan ilk ÇİN stabili yüklemiştim ve ondada bildirim sorunu olmasıyla nedeniyle tekrar eski romuma dönmüştüm

Peki hocam Çok teşekkür ederim :)

serhatcatal1121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜRÜNÜ TANIMA
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
3
Sorulariniz gzl tapatalk iphone ile gonderildi yaziyo asagida :) herneyse global rom beta rom ios ile ayni stabil rom neredeyse hic hatasiz surumdur beta ufak tefek hatalar olabilir mesela bende telefon uygulamasinda tuslara basinca uygulama kapaniyordu bu tip sorunun cozumu cogu sefer bulunan sorunlari var rom demek aslinda telefonuz dahili hafizasi demek 64 gb rom diye duymussunuzdur iphonelardada gecerlidir bu ios firmwarelerinede rom denebilir yazilim dosyasida bu rom dedigimiz hafizaya yukleniyor
Not:ios dan androide gecen insanlarin ilk hissi daha guvenliksiz bir telefona sahip oldugudur bu tam bir sacmalik bakin youtube ios 11 surumlerinde bir acik ile telefonu bozma, kilidi hic acmadan fotograflari gorme vb sorunlar ile guvenlik aciginda androidi gecti ios kulkaniyorum guvendeyim demeyin ayrica google bundan birkac sene once en son android surumunu telefona hic dokunmadan ayni aga baglanip bluetooth vs baglintilarla hackleyen kisiye 100 bin usd verecegini soyledi ama kimse basvurmadi bile ve 1 yil sonra yarisma bitti diyecegim o ki simdiden hayirli olsun

Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk

Şu anda iphone 5s var elimde,cumartesi alıcam,n11 de kampanya oluck onu bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10

Aynen meta-inf mp(miuipro kisaltmasi galiba)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
MIUI 9 Global Stable ROM Download Links

Fastboot 1893M

Recovery 1420M

Yükleyen arkadaşlar deneyimlerini bildirirlerse, sevinirim

hocam bu verdiginiz fastboot linkini bilgisayara indirip miflash la telefona yükleyebilirmiyiz
[doublepost=1510245495,1510245428][/doublepost]
MIUI 9 Global Stable ROM Download Links

Fastboot 1893M

Recovery 1420M

Yükleyen arkadaşlar deneyimlerini bildirirlerse, sevinirim

hocam bu verdiginiz fastboot linkini bilgisayara indirip miflash la telefona yükleyebilirmiyiz

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
[doublepost=1510245495,1510245428][/doublepost]
Evet...zaten Mi Flash ile yapılması gerekir..

semihy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
mi max 2 64G
Konular
2
Hocam hic xiaomi kullanmadim ama bildigim kadariyla bl acmak icin beta romda olmak sart yanlis mi biliyorum
sağ olun hocam, skorpi hocam bazı kişilerin beta yüklemeden de bl kilidini açtığını yazmış, ya tutarsa diye uğraştım, ama nafile.. Beta yükleyince telefon sıfırlanıyor, yüklü uygulamalarımı root olmadığı için titanyum ile de yedekleyemedim, ayarlar falan kaybolur diye korkuyorum, aslında mi cloud yedeğini aldım ama daha önce kullanmadığım için güvenemedim. Superbackup ile uzun bir yedekleme-geri yükleme de yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt