- Adım
- Mehmet Esen
- Cihazım
- mi max2
- Konular
- 1
Bende max 2 kullanıyorum bana güncelleme gelmedi kararlı 9.5.5 hala
miui 10 8.2.2 süper olmuş başarılı tavsiye ederim 12.00'dan 19.00 a kadar yüzde 32den 15'e düştü pubg asphalt 9 iki tane sim kartı takılı mobil veri hep açıktı bence başarılı arkadaşlarEvet arkadaşlar yeni bi güncelleme geldi varmı yükleyen deneyimlerinizi alalım yüklemeye değermiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım yazılım değisikligi yok sadece uygulamalara günceleme gelmiş
maşallah hocammiui 10 8.2.2 süper olmuş başarılı tavsiye ederim 12.00'dan 19.00 a kadar yüzde 32den 15'e düştü pubg asphalt 9 iki tane sim kartı takılı mobil veri hep açıktı bence başarılı arkadaşlar
Hayır geçilmez şuanki versiyon beni gayet tatmin ediyo hic oynamama gerek yok teşekkürlermaşallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam stabilden betaya güncelleme yerinden geçebiliyor muyuz
twrp falan olmadan
hocam hiç oyun net sosyal medya video falan yok mu nasıl alıyorsunuz bu süreleri masallahBende de Global beta da durum benim kullanım alışkanlığına göre şu şekilde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Özellikle benim kullanım alışkanlıklarıma göre diye de belirtmiştim....hocam hiç oyun net sosyal medya video falan yok mu nasıl alıyorsunuz bu süreleri masallah
(abrakadabra hariç )
yüzden dedim hocamÖzellikle benim kullanım alışkanlıklarıma göre diye de belirtmiştim....
bir daha zaten bu Ekran süreleri ile ilgili hiç bir görsel paylaşmayacağım ve çok yakın zamanda da Maximum ekran süresi nasıl alınır başlıklı bir Konu açmayı düşünüyorum
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
+ Bu yorumu nereye yazarsam cevap alalabilirim arkadaşlar . Forum da yeniyim de kusura bakmayinArkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum beklentilerim ve düşüncelerimi paylaşmak isterim:
Büyük ekran ,
Dayanıklı kasa,
Uzun pil ömrü ,
Güneş ışığında ekranı rahat okuyabilmek,
Video izleme ve oyunda verimli kullanım,
Ve alacağım telefonun minimum 3-4 sene bu ihtiyaclarimi karşılamasını istiyorum .
Sizce bu cihaz bu ihtiyaclarimi karşılar mı ?
Eğer bu ürünü alırsam en iyi garantili ve guvenilir alabilecegim yer neresi ? Şimdiden teşekkürler