Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 MIUI 11 GREESHAN Global Stable 11.0.2.0 [Android 7.1.1]
“Durum çubuğundaki renkli simgeler” ayarı [Ayarlar - Bildirimler - Durum çubuğu]
Kamera
4K video kaydı
Seçilen hareketsiz nesneleri çekmek
Camera2api için destek eklendi, Google Kamera çalışıyor
Ayarlar
Yeniden başlatma sonrasında bir şifre girmeden cihazın kilidini açmak için ayarlama [Ayarlar - Kilitle ve Koru]
Çalkalama hareketleri için ayarlar eklendi [Ayarlar - Ekran]
Kontrol panelinde sıcaklık, akü voltajı, işlemci frekansı ve diğerlerinin gösterimi [Ayarlar - Bildirimler - Durum çubuğu ]
Performans modu ayarı etkin [Ayarlar - Güç ve Performans]
Ses panelini görüntülemek için zamanın ayarlanması (tek ve gelişmiş) [Ayarlar - Ses ve titreşim]
Yardım menüsü öğesi [Ayarlar] kaldırıldı
Kullanılmayan yerel öğe "Sistem Güncellemesi" kaldırıldı [Ayarlar]
Galeri uygulamasında parlaklığı otomatik olarak maksimuma çıkar [Ayarlar - Ekran]
Test menüsü eklendi [Ayarlar - Gelişmiş Ayarlar - Geliştiriciler İçin]
Eklenen bilgi menüsü [Ayarlar - Gelişmiş Ayarlar - Geliştiriciler İçin]
Ek uygulama yönetimi menüsü eklendi [Ayarlar - Gelişmiş ayarlar - Erişilebilirlik]
“Konum” öğesi [Ayarlar - Gelişmiş Ayarlar] menüsünde işlenir
2.4Ghz için WiFi Kanal Uzantısı
A-GPS Ayarları menüsü aktif [Ayarlar - Gelişmiş Ayarlar - Gizlilik - Konum]
Varsayılan USB modu seçimi eklendi [Ayarlar - Gelişmiş ayarlar - Erişilebilirlik]
Bildirimler (klasörler) filtre ayarı etkin [Ayarlar - Bildirimler - Durum çubuğu ]
Ağ hızı güncelleme aralığını seçme [Ayarlar - Bildirimler - Durum Çubuğu ]
Ses seviyesi tuşlarının kontrolü eklendi [Ayarlar - Gelişmiş ayarlar - Düğmeler ve hareketler]
Döndürülen Uyku Modu [Ayarlar - Güç ve Performans - Scriptler]
Ek pil bilgisi menüsü eklendi [Ayarlar - Güç ve Performans - Temel Bilgiler]
“Ses seviyesi düğmeleriyle ayarlama ” ayarı [Ayarlar - Ses ve titreşim]
Eklenen yüz kilidi (faceID) [Ayarlar - ScreenLock - Şifreler ve Güvenlik]
Entegre tam ekran ekranlar için optimize edilmiş tasarımı,
görsel karmaşanın ortadan kaldırmak, geliştirilmiş dokunmatik kontrolleri ve renk geliştirilmiş kullanımı bize hiçbir şey sizin ve içerik arasında duran olduğu bir sistem oluşturmak için izin doğa sesleri
yeni melodileri alarmı ile doğanın yumuşak seslerini Uyan
, bildirim sesi yapar değil lastik oluyordur Şimdi, doğa gibi, dinamik olarak değişmeye devam ediyorlar. Belgeler
açmadan önce belgelerinizi önizleme
bizim yepyeni Mi Doc Görüntüleyici ile üretken ve verimli kalmayı Daha özellikler
Görevler. Notes uygulamasında görevlerinizi yönetin ve düzenleyin. Zamanında bildirimler alın ve yapılan her şeyi not edin. Hızlı cevaplar . Herhangi bir uygulamadan gelen mesajları yanıtlayın. Oyunları hızlandırmak . Cihazınızı mükemmel oyun konsoluna dönüştürün. Sistem
Yeni: ekran görüntülerini düzenleme, paylaşma ve yapılandırma artık çok daha kolay hale geldi
Optimizasyon: cep ekranı kilidi modu Uygulama koruması
Yeni: Google kişi kilidi artık kullanılabilir Widget feed
Yeni: şu anda daha fazla kısayol görmek için aşağı kaydırabilirsiniz
Optimizasyon: tamamen yeni tasarım ve arayüz Pil kullanımı
Sabit: Bazı pil tasarrufu ayarları görünmedi
Kurulum
Greeshan ROM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Greeshan ROM Zip dosyasını seçin.
Zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin. Magisk'i güncellemeyin , bellenim önyüklenebilir. Sürüm 19.3 şu anda çalışıyor.
Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet yapmıştım, akşam eve gidince, bir de evdeki modemden deneme yaptım ; bağlantı koptuktan sonra tekrar bağlanmak için wifi ağı tekrar şifre istemedi, direkt bağlandı. İşyerimde ki güvenlik protokolü ile alakalı olabilir ama orjinal global yazılım yüklü iken, böyle bir ayrım söz konusu değildi.
Çıkaracaklar mi acaba? Bilginiz var mı? Ona göre bekleyeyim. Veya eski greshanlar fena değildi. Yenisi de aynı oranda iyidir belki? Pil olayına gelince planlı eskitme olmasın hocam Baktılar bunların değişeceği yok. Bari bataryayi öldürelim de degissinler diyorlardır belki
Çıkaracaklar mi acaba? Bilginiz var mı? Ona göre bekleyeyim. Veya eski greshanlar fena değildi. Yenisi de aynı oranda iyidir belki? Pil olayına gelince planlı eskitme olmasın hocam Baktılar bunların değişeceği yok. Bari bataryayi öldürelim de degissinler diyorlardır belki
hâlâ bu romda olup pil durumunu beğenen var mı?
bekleyerek vakit kaybetmek istemiyorum
hiç bu kadar hızlı yememişti pilden
eu betaya ya da v2 ye geri döneceğim sanırım