Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 MIUI 10 Global Beta 8.8.16 Güncellemesi
Ee neye geciyoruz simdi. Son gelismeler nedir? Beklemede mi kalalim Acikcasi mui pro memnun etmedi beni. Epic roma göre sarji daha az gidiyor. Bazen de cok seyrek olsa da laga dusuyor sacma sapan.
Hocam yapma nolur. 17 saat ney yaa. Telefonda sanki 10bin mahlık pilmi var? Siz kesin telefon batarya konusunda bişey yapıyorsunuz bunu paylaşmıyorsunuz biz niye alamıyoruz bu süreyi. sonuçta aynı telefonu kullanıyoruz. pil gücü aynı 5300mah.
Hocam yapma nolur. 17 saat ney yaa. Telefonda sanki 10bin mahlık pilmi var? Siz kesin telefon batarya konusunda bişey yapıyorsunuz bunu paylaşmıyorsunuz biz niye alamıyoruz bu süreyi. sonuçta aynı telefonu kullanıyoruz. pil gücü aynı 5300mah.
Ee neye geciyoruz simdi. Son gelismeler nedir? Beklemede mi kalalim Acikcasi mui pro memnun etmedi beni. Epic roma göre sarji daha az gidiyor. Bazen de cok seyrek olsa da laga dusuyor sacma sapan.
Bende şu an çok kararsızım...dün akşam global beta yı indirdim ama kurmadım, elim gitmedi nedense....EU yarına ertelemiş....ÇİN developer romundaki changelog oldukça etkiledi beni ama henüz link bulamadım....MIUI.Pro ÇİN developeri baz aldığından acaba onu mu beklesem diyorum, nasılsa bir önceki haftanın romu gayet güzeldi ve abrakadabra yapmıştım ona...şu an halen MIUI.Am kararlı dayım
Sarj konusunda Sayın Escobar1945 hocamın bizler için özel olarak yapmış olduğu romun üzerine rom zaten yok ve olamaz....yakında kendisini ziyaret edip, bize yeni MIUI10 bazlı rom yapması için yalvaracağım ve ne isterse, yapacağım...sizler için bu fedakarlığı yapacağım değerli Arkadaşlar
Ben abrakadabra yapıyorum ve her şeyi paylaşıyorum ama sadece bunu paylaşmıyorum sizlerle
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende şu an çok kararsızım...dün akşam global beta yı indirdim ama kurmadım, elim gitmedi nedense....EU yarına ertelemiş....ÇİN developer romundaki changelog oldukça etkiledi beni ama henüz link bulamadım....MIUI.Pro ÇİN developeri baz aldığından acaba onu mu beklesem diyorum, nasılsa bir önceki haftanın romu gayet güzeldi ve abrakadabra yapmıştım ona...şu an halen MIUI.Am kararlı dayım
Sarj konusunda Sayın @Escobar1945 hocamın bizler için özel olarak yapmış olduğu romun üzerine rom zaten yok ve olamaz....yakında kendisini ziyaret edip, bize yeni MIUI10 bazlı rom yapması için yalvaracağım ve ne isterse, yapacağım...sizler için bu fedakarlığı yapacağım değerli Arkadaşlar
Ben abrakadabra yapıyorum ve her şeyi paylaşıyorum ama sadece bunu paylaşmıyorum sizlerle
Sarj konusunda Sayın Escobar1945 hocamın bizler için özel olarak yapmış olduğu romun üzerine rom zaten yok ve olamaz....yakında kendisini ziyaret edip, bize yeni MIUI10 bazlı rom yapması için yalvaracağım ve ne isterse, yapacağım...sizler için bu fedakarlığı yapacağım değerli Arkadaşlar
Merhabalar,
Ben de Mi 6 var ve MIUI 9.5.8.0 sürüm kullanıyorum.
Her MIUI 10 ile ilgili bir paylaşım gördüğümde heyecanlanıyorum ama her defasında Beta sürümle ilgili gelişmeler olduğunu görüyorum ve maalesef yine hüsrana uğruyorum.
Öğrenmek istediğim;
1 - Acaba MIUI 10 Global Kararlı Rom yakında gelebilir mi?
2 - Beta sürüm indirdim ama yanlış yapmaktan çekindiğim için kurmadım.
Beta sürümü kurarsam Kararlı yayınlandığında sanırım tekrar geriye dönüp birçok işlem yapmam gerekecek. Ne tavsiye edersiniz?
Saygılar, iyi çalışmalar...
Bana sabah yanlış hatırlamıyorsam boyutu 164mb güncelleme gelmişti fakat twrp yüklü olduğu için güncellemeyi yükleyemedi. Tekrar denemek istediğimde 1.6gb güncelleme bulup indirmeye başladı?