- Adım
- SNATCHER
- Cihazım
- Mİ A2 64GB BLK
- Meslek
- ECZ . TEK.
- Konular
- 1
Bir günü zor çıkarıyorum artık
dostum bende gayet iyi oyun oynama sürelerin nedir ?
Bir günü zor çıkarıyorum artık
8.8.16 da Batarya rezalet, 8.7.26 ya geri döndüm...yarın akşam İnşallah Epic rom a kavuşuyorum ve bu batarya sorunu böylece tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak
Maalesef evet, sorunlu rom üzerine yapmayacağız ki sorun yaşamayalım...ama siz orasını merak etmeyin hocam, sizin romunuz 8.8.16 EPİC Beta olacakİnşallah Hocam da 8.8.16 üzerine kurulacaktı değişecek ozaman
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna güncellemeyin bence, yarım akşama epic yüklersinizFastboot olarak 8.8.16 sürümünü kurdum fakat sim etkinleştirmede bir sıkıntı var bölgeyi dilediğiniz ülke yapsanızda yine de olmuyor denedim hindistan vbvb bir çözümü var mı ?
Maalesef evet, sorunlu rom üzerine yapmayacağız ki sorun yaşamayalım...ama siz orasını merak etmeyin hocam, sizin romunuz 8.8.16 EPİC Beta olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşuna güncellemeyin bence, yarım akşama epic yüklersiniz
Pusuda bekliyorum hocamMaalesef evet, sorunlu rom üzerine yapmayacağız ki sorun yaşamayalım...ama siz orasını merak etmeyin hocam, sizin romunuz 8.8.16 EPİC Beta olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşuna güncellemeyin bence, yarım akşama epic yüklersiniz
Estağfurullah hocam, görünen köy kılavuz istemez, biz elimizdeki verileri değerlendiriyoruz sadeceOna ne şüphe hocam siz en iyisini bilirsiniz.Ustalarımız sağlam çok şükür.Merakla bekliyorum hocam
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam, görünen köy kılavuz istemez, biz elimizdeki verileri değerlendiriyoruz sadece
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk