- Adım
- Nazlıhan
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 14
Mi Mix 2 cihazıma evdeki bütün kulaklıkları denedim. Fakat bir çoğunu görmedi telefon. Önceki telefonumun kulaklığını ise içinde oynatınca görüyordu. Ufak bir temas olunca ses yine gidiyordu. Telefonu aldığım satıcıdan orijinal bir kulaklık aldım fakat bunda da aynı sorun var. Hatta ilk başka kulaklığın tekinden ses gelmediğini sanıyordum ama oynayınca, bastırınca falan ses geliyor, elimi çektiğim anda hem tek kulaklıktan ses geliyor hemde çok derinden geliyor.
Kulaklık mı bozuk acaba diye birkaç cihazda daha denedim kulaklığı ama denediğim üç dokunmatik telefon görmedi. Sadece eski tuşlu bir telefon gördü ama onda da tek taraftan ses geldi. Telefonun girişi mi bozuk, kulaklıklar mı bozuk anlayamadım. Bütün telefonlar bozuk değildir heralde. İşin içinden çıkamadım. Bu sorunu yaşayan, ya da çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Kulaklık mı bozuk acaba diye birkaç cihazda daha denedim kulaklığı ama denediğim üç dokunmatik telefon görmedi. Sadece eski tuşlu bir telefon gördü ama onda da tek taraftan ses geldi. Telefonun girişi mi bozuk, kulaklıklar mı bozuk anlayamadım. Bütün telefonlar bozuk değildir heralde. İşin içinden çıkamadım. Bu sorunu yaşayan, ya da çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?