Çözüldü Mi max 2 kargo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam cepport mağazasından mi MAX 2 sipariş ettim bugun kargoya verilmesi lazımdı cihaz yarın elime geçmesi lazım çünkü cihazı hediye edeceğim ve hediye edeceğim arkadaş yarın şehir dışına çıkacak.
Cepport hâlâ siparişimi kargolamadı.
Cepport tan yetkili bi arkadaş varsa duruma bi bakıp bilgi verebilir mi?

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam inanmayın demeyelim kötü niyet değil bu işleyişi söyle açıklayayım
2 durum oluyor kargocular ürünleri satıcıdan alıp aynı gün de sisteme girebiliyor ertesi gün de sonuç olarak satıcı ürünü o gün kargoya vermiş oluyor kargo şubesinin işleyişine göre aynı ya da bir sonraki gğn saat 11 e kadar giriliyor
İyi forumlar
Ben Cepportu suçlamıyorum Yurtiçi berbat bir kargo ama kendileride kargoya pres yapmaları lazım teslim ettikleri kargoyu nasıl 1 gün sonra işleme alırlar saçmalık resmen

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ben Cepportu suçlamıyorum Yurtiçi berbat bir kargo ama kendileride kargoya pres yapmaları lazım teslim ettikleri kargoyu nasıl 1 gün sonra işleme alırlar saçmalık resmen

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yanlış anlamayın ben cepportu suçluyorsunuz demiyorum kargo ya gelirsek
Aslında bu onların doğal hakları şube müdürünün yaptırımları doğrultusunda şekil alan şeyler bunlar şöyle düşünün teslimat aracı saat 6 e kadar teslim edeceği bütün kargoları dağıtıyor kalan 1 saatte de çıkışını yapacakları yani size ulaştıracakları kargoları toplayıp şubelerine getiriyorlar tabi bu arada bunları sisteme girip takip numarası da çıkartmaları gerekiyor ilçedeki çoğu firmanın aynı kargo ile çalıştığını düşünürsek bu çalışanların normalde 7.30 civari bitmesi gereken işlerinin uzaması sonucu ek mesaiye kalıp ürünleri aktarma merkezine göndertrn de var yarın nasıl olsa sabah yoğun olmuyor personel girer fazla para ödemeye gerek yok diyen da var fakat öğrendiğim kadarı ile şu an firmalar mesai saatlerinde sözleşmede düzenlemeye gitmişler ama son durumdan pek haberim yok
İyi forumlar

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kargoya verdiği zaman takip numarası hemen sisteme düşüyor arkadaşlar bende satış yaptığımdan biliyorum akşammış bilmem neymiş yok böyle bir olay..
Öyle bir olayın neden olmadığını açıklar mısınız? Arkadaşın takip no 19:16 da sms ile gitmiş, böyle bir olay yoksa bunu da açıklamanızı rica edeceğim.

gozdemir hocam güzelce açıklamış işleyişi, ağzınıza sağlık. Yetiştirilen kargolar akşam sisteme giriliyor yoğunluk varsa ertesi günün sabahına kalabiliyor fakat iki durumda da satıcının elinden kargo çıkmış durumda.

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Şimdiye kadar cepport mağazasından defalarca alışverişim oldu. düne kadar hiç kargo bilgilerim geç gelmemişti. aslında bir gün, iki gün kargo geç çıkmış benim için sorun değil. Yalnız telefonu hediye edeceğim kardeşim bugun istanbuldan ayrılacak o yüzden birazda heyecan yaptım sanırım. neyseki kargo yola çıkmış. şube hemen karşımda zaten büyük ihtitimalle sabah teslim alırım şubeden. saygılar

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Kargoya verdiği zaman takip numarası hemen sisteme düşüyor arkadaşlar bende satış yaptığımdan biliyorum akşammış bilmem neymiş yok böyle bir olay..
Satış hacminiz küçük olduğu için olabilir yüksek sayıda kargoları yetiştiremezler. Bunun için selfservis uygulamaları yapıldı satıcı bütün bilgileri kendisi girip barkodu kargoya yapıştırıyorlar bunu yapınca işte işlem çok basit oluyor o zamn anında takip numarası alırsın

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt