Bizi takipte kalın
Mi Max 2'yi herkesin peynir ekmek gibi alacağını sanmam, Ekran büyüklüğü herkes için uygun olmayabilir....ama ne kadar çok insanda olursa, ben o kadar çok sevinirim...fazla uçma taraftarı değilimdir hocam ondandır belirttiğim fiyat aralığında olsa 64 Gb olanı peynir ekmek gibi gider.
Xiaomi'nin satış politikası gereği bir renk sürekli daha az üretilir yani diyelim ki MI6 Siyah 1 milyon adet üretiliyorsa Mavi renk 100.000 adet üretilir, beklenti yaratılır ve bu beklenti yaratılan yani en çok tercih edilen renk farklı fiyattan satışa sunulur, adet az ve satış fiyatı daha yüksek haliyle aracı firmalar o rengi toptan satmaktansa perakende olarak daha pahalıya satmayı tercih ediyor. Nasıl olsa her türlü satılacak neden daha az kazanayım durumu mevcut.İşte bu olmadı.. cepport Xiaomi Hong Kong mağazasında aktif olarak satılıyor fakat biliyorsunuz biz gümrük yüzünden bireysel olarak alamıyoruz, siz nasıl oradan temin edemiyorsunuz ki?
Hocam ticarette boyle hesaplarsaniz batarsiniz açıkçası. Bunun kdvsi gelir vergisi carti curtu var. İki masrafla kurtulamazsiniz. Türkiye burasi1000 lira cihazın çindeki fiyatı. %20 75 euroyu geçtiğinden birde 135 tl aktive bedeli ni düşündüğünde 1335 tl ye geliyor.
Ben sadece kişisel kullanım için yazmıştım. Neticede biz son kullanıcıyız, firmaların kendi karları çalışmaları bizi ilgilendirmez. cebimizden çıkan para ilgilendiri.Hocam ticarette boyle hesaplarsaniz batarsiniz açıkçası. Bunun kdvsi gelir vergisi carti curtu var. İki masrafla kurtulamazsiniz. Türkiye burasi
Not: fiyat evet bence de yuksek