Mi Max 2 (İthalatcı Garantili)

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Siyah renk bekliyoruz. cepport

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
fazla uçma taraftarı değilimdir hocam ondandır belirttiğim fiyat aralığında olsa 64 Gb olanı peynir ekmek gibi gider. :)
Mi Max 2'yi herkesin peynir ekmek gibi alacağını sanmam, Ekran büyüklüğü herkes için uygun olmayabilir....ama ne kadar çok insanda olursa, ben o kadar çok sevinirim...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
İşte bu olmadı.. cepport Xiaomi Hong Kong mağazasında aktif olarak satılıyor fakat biliyorsunuz biz gümrük yüzünden bireysel olarak alamıyoruz, siz nasıl oradan temin edemiyorsunuz ki?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Beyler siyah modelin gorselleri var mi? Mat siyah mi? Yoksa parlak siyah mi? Mat diye geçiyordu saniyorum bir yerde. Sayet boyleyse kosa kosa gider altin alirim daha iyi rock~~

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
İşte bu olmadı.. cepport Xiaomi Hong Kong mağazasında aktif olarak satılıyor fakat biliyorsunuz biz gümrük yüzünden bireysel olarak alamıyoruz, siz nasıl oradan temin edemiyorsunuz ki?
Xiaomi'nin satış politikası gereği bir renk sürekli daha az üretilir yani diyelim ki MI6 Siyah 1 milyon adet üretiliyorsa Mavi renk 100.000 adet üretilir, beklenti yaratılır ve bu beklenti yaratılan yani en çok tercih edilen renk farklı fiyattan satışa sunulur, adet az ve satış fiyatı daha yüksek haliyle aracı firmalar o rengi toptan satmaktansa perakende olarak daha pahalıya satmayı tercih ediyor. Nasıl olsa her türlü satılacak neden daha az kazanayım durumu mevcut.

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11
1000 lira cihazın çindeki fiyatı. %20 75 euroyu geçtiğinden birde 135 tl aktive bedeli ni düşündüğünde 1335 tl ye geliyor.
Hocam ticarette boyle hesaplarsaniz batarsiniz açıkçası. Bunun kdvsi gelir vergisi carti curtu var. İki masrafla kurtulamazsiniz. Türkiye burasi

Not: fiyat evet bence de yuksek

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Bizim Mi Max 2 macerası başlamadan bitti o zaman, siyah olmayan bir renk kullanmayı düşünmüyorum bu modelde. :)

hoyluseyi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 4
Konular
0
Hocam ticarette boyle hesaplarsaniz batarsiniz açıkçası. Bunun kdvsi gelir vergisi carti curtu var. İki masrafla kurtulamazsiniz. Türkiye burasi

Not: fiyat evet bence de yuksek
Ben sadece kişisel kullanım için yazmıştım. Neticede biz son kullanıcıyız, firmaların kendi karları çalışmaları bizi ilgilendirmez. cebimizden çıkan para ilgilendiri.

Üst Alt