Evet bakınca bayağı cazip görünüyor uzaktan....MIUI bazlı romların nerdeyse hepsini denedim, aslında hepsi birbirinin neredeyse aynısı, sadece bazıları Global beta, bazıları ise Çin bazlı ve aralarında özelleştirme ve performans farkları mevcut...Sayın
Escobar1945 hocamın bizler için yoğun ve uzun uğraşlar vererek yapmış olduğı EPİC Rom uzak ara en iyisiydi...taki kendisi bizleri Greeshan rom ile tanıştırana kadar....Bizim Cihaz için şu an mükemmele yakın tek Greeshan rom (herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda değil tabiki...)
Nougat Custom romların hepsini zamanında denedim ve hepsinde bazı ufak tefek sorunlar vardı....
Oreo Custom romların ise bazı dikkat çekenleri denedim ve maalesef hepsinde ses problemi var ve değişik geliştiriciler bunu çözemedi.....Oreo romların bir çoğu L-OS i baz alıyor ve üstüne bazı ilaveler ekliyorlar, bazıları da tüm romların belli özelliklerini alıp harmanlıyor ve şu rom adını veriyorlar....sonuç olarak fazla çeşit hem iyi hemde kötü....MIUI ya alışınca da, Custom rom denemek bana artık zulüm geliyor....Eğer mevcut bulunduğun rom sorunsuz ise, başka maceraya girmeme kararı aldım....O nedenle Mi Max 2 ve Greeshan rom ile devam
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk