RR oreo dün kurulumunu yapamadım. 3-4 kez denedim olmadı. wipe yaptım, format data yaptım, romu tekrar indirip flashladım ama olmadı. sonra deneyeceğim.
Bootleggers 8.1 yükledim. Batarya konusunda iyiler. Önceki romlarından biliyorum. Şimdilik bir hata görünmüyor. Bir hafta geçtikten sonra söylemek doğru olur ama genel sorunların hiçbiri yok. Earpiece sorunu olmaması beni çok sevindirdi. Konuşma sırasında ses kontrolü sağlanamıyor yazmışlar hata kısmına ama ben konuşurken sesi kısıp açabildim. Bildirim ışığım da yanıyor(hata kısmında vardı)
Hemen gcam kurdum. Magisk'ten viper4 kurdum. Oreo için dolby kurdum. Audio modification library kurdum. Şu an bir sorun olmadan çalışıyorlar.
SMS sorunu da yok. Bazı romlarda vardı.
Sorunuz varsa cevaplarım. RR başlığı ama kusura bakmayın
[doublepost=1528786362,1528785657][/doublepost]
Hocam size bir sorum olacak. Mevcut kernel yerine aşağıdakilerden birisini kurmak istiyorum. Yorumlardan ve geliştiricinin yazdığından anladığım kadarıyla versiyonlar farklı. Bir arkadaşa da sordum o da çıkamadı içinden. Örneğin: v6 final diğer hepsinin özelliklerini içinde barındırıyor mu? yani ekleyerek mi versiyon yükseltmişler yoksa farklı seçeneklerle mi sunmuşlar? Bir türlü çözemedim.
Son olarak hangisini tavsiye edersiniz? Bootleggers bu konuda iyi aslında ama kernel değiştirince performans ve batarya artışı sağlayabilir miyim?
çok soru sordum kusura bakmayın
[doublepost=1528786381][/doublepost]Kernel
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir