Rom Mi Max 2 için Resurrection Remix Rom

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
RR oreo dün kurulumunu yapamadım. 3-4 kez denedim olmadı. wipe yaptım, format data yaptım, romu tekrar indirip flashladım ama olmadı. sonra deneyeceğim.
Bootleggers 8.1 yükledim. Batarya konusunda iyiler. Önceki romlarından biliyorum. Şimdilik bir hata görünmüyor. Bir hafta geçtikten sonra söylemek doğru olur ama genel sorunların hiçbiri yok. Earpiece sorunu olmaması beni çok sevindirdi. Konuşma sırasında ses kontrolü sağlanamıyor yazmışlar hata kısmına ama ben konuşurken sesi kısıp açabildim. Bildirim ışığım da yanıyor(hata kısmında vardı)
Hemen gcam kurdum. Magisk'ten viper4 kurdum. Oreo için dolby kurdum. Audio modification library kurdum. Şu an bir sorun olmadan çalışıyorlar.
SMS sorunu da yok. Bazı romlarda vardı.

Sorunuz varsa cevaplarım. RR başlığı ama kusura bakmayın :D
Link verir misin hocam :D :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
RR oreo dün kurulumunu yapamadım. 3-4 kez denedim olmadı. wipe yaptım, format data yaptım, romu tekrar indirip flashladım ama olmadı. sonra deneyeceğim.
Bootleggers 8.1 yükledim. Batarya konusunda iyiler. Önceki romlarından biliyorum. Şimdilik bir hata görünmüyor. Bir hafta geçtikten sonra söylemek doğru olur ama genel sorunların hiçbiri yok. Earpiece sorunu olmaması beni çok sevindirdi. Konuşma sırasında ses kontrolü sağlanamıyor yazmışlar hata kısmına ama ben konuşurken sesi kısıp açabildim. Bildirim ışığım da yanıyor(hata kısmında vardı)
Hemen gcam kurdum. Magisk'ten viper4 kurdum. Oreo için dolby kurdum. Audio modification library kurdum. Şu an bir sorun olmadan çalışıyorlar.
SMS sorunu da yok. Bazı romlarda vardı.

Sorunuz varsa cevaplarım. RR başlığı ama kusura bakmayın :D
[doublepost=1528786362,1528785657][/doublepost]

Hocam size bir sorum olacak. Mevcut kernel yerine aşağıdakilerden birisini kurmak istiyorum. Yorumlardan ve geliştiricinin yazdığından anladığım kadarıyla versiyonlar farklı. Bir arkadaşa da sordum o da çıkamadı içinden. Örneğin: v6 final diğer hepsinin özelliklerini içinde barındırıyor mu? yani ekleyerek mi versiyon yükseltmişler yoksa farklı seçeneklerle mi sunmuşlar? Bir türlü çözemedim.
Son olarak hangisini tavsiye edersiniz? Bootleggers bu konuda iyi aslında ama kernel değiştirince performans ve batarya artışı sağlayabilir miyim?
çok soru sordum kusura bakmayın :(
[doublepost=1528786381][/doublepost]Kernel

Evet v6 final diğer hepsinin özelliklerini içinde barındırıyor... Bootleggers romu bugüne kadar hiç denemedim, denemem de, Hardrock Kernel deneyebilirsiniz... Ben her ne kadar Miui aşığı olsam da, artık resmi sürümü mevcut olan ve Custom rom ların babası olan RR romu deneyeceğim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Link verir misin hocam :D :D

[doublepost=1528787378,1528787272][/doublepost]
Evet v6 final diğer hepsinin özelliklerini içinde barındırıyor... Bootleggers romu bugüne kadar hiç denemedim, denemem de, Hardrock Kernel deneyebilirsiniz... Ben her ne kadar Miui aşığı olsam da, artık resmi sürümü mevcut olan ve Custom rom ların babası olan RR romu deneyeceğim

Denememe için özel bir nedeni var mı? Bilmediğimiz başka şeyler varsa hemen geçiş yapalım :D RR kuramadım aslında en çok istediğim onu kurmaktı. Akşama doğru işlerim azalınca tekrar indirip deneyeceğim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

[doublepost=1528787378,1528787272][/doublepost]

Denememe için özel bir nedeni var mı? Bilmediğimiz başka şeyler varsa hemen geçiş yapalım :D RR kuramadım aslında en çok istediğim onu kurmaktı. Akşama doğru işlerim azalınca tekrar indirip deneyeceğim.
AOSP Romları bana artık çok yavan geliyor ve neredeyse hepsi birbirinin kopyası, o nedenle denemek istemiyorum, ama bu kötüler anlamına gelmesin lütfen...ama RR bambaşka, hele de Resmi sürümü denememek olmaz bana göre...

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
AOSP Romları bana artık çok yavan geliyor ve neredeyse hepsi birbirinin kopyası, o nedenle denemek istemiyorum, ama bu kötüler anlamına gelmesin lütfen...ama RR bambaşka, hele de Resmi sürümü denememek olmaz bana göre...

earpiece sorunu yoktur umarım. şu ana kadar bir kişi ses sorunu yazmış fakat kimse ciddiye alıp cevap da vermemiş. nasıl bir sorun olduğunu da yazmamış.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
earpiece sorunu yoktur umarım. şu ana kadar bir kişi ses sorunu yazmış fakat kimse ciddiye alıp cevap da vermemiş. nasıl bir sorun olduğunu da yazmamış.
Hocam kaşıntım tutmaya başladı, ses sorunu olmadığından eminseniz internete kıyıp indiriceğim

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Hocam kaşıntım tutmaya başladı, ses sorunu olmadığından eminseniz internete kıyıp indiriceğim

bu twrp kullanmak lazım. Los 15.1 tabanlı. Oreo romlar burada sorunsuz çalışıır diye düşüüyorum.

kurulumu düzgün yapmak lazım. gapps indireceksin daha 8..1 nano/pico

ben deneyeceğim 2 saat içinde :D
[doublepost=1528789559,1528789335][/doublepost]kimse ses sorununu yazmamış. scorp hoca da deneyeceğim diyor. ses sorunu olsa düzelttikten sonra denerim der sanırım.
officak rr rom bulduk. çıldırıyoruz resmen :D

yalnız ekran süresi 7 saate düşer gibi geliyor bana. bootloggers bu konuda ün yapmış. adamlar en iyi batarya optimizasyonun sahip oreo rom.
bakalım rr nasıl olacak.
bence 7-8 saate değer :D

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
İnşallah 6.1.0 versiyonu kurmuşsunuzdur

evet hocam son versiyonu kurdum RR 6.1.0 olani valla ben normalde miui i çok severim hatta miui i güncel android versiyonuna tercih ederim güvenlik güncellemesi yapıldıysa tabi ama bu versiyonda bazı problemler miui global beta da 10 çıkana kadar bu rom iyi gider diye düşünüyorum.
[doublepost=1528792479,1528792403][/doublepost]
bu twrp kullanmak lazım. Los 15.1 tabanlı. Oreo romlar burada sorunsuz çalışıır diye düşüüyorum.

[doublepost=1528789559,1528789335][/doublepost]kimse ses sorununu yazmamış. scorp hoca da deneyeceğim diyor. ses sorunu olsa düzelttikten sonra denerim der sanırım.

yalnız ekran süresi 7 saate düşer gibi geliyor bana. bootloggers bu konuda ün yapmış. adamlar en iyi batarya optimizasyonun sahip oreo rom.
bakalım rr nasıl olacak.
7 8 saat çok az hocam :D naptiniz bootlogers ne kadar ekran suresi veriyormuş

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11

bakalım rr nasıl olacak.
Yanlış anlamayın ama 4 senedir rom-root işleriyle ilgileniyorum, bilgisayarımda romlar klasörümde 4 farklı cihaz için 50 den fazla dosya var, mi max 2 klasöründe 3 farklı twrp.img ve hem 7.1 hemde 8.1 için gapps paketleri hazır bekliyor,
evet hocam son versiyonu kurdum RR 6.1.0 olani valla ben normalde miui i çok severim hatta miui i güncel android versiyonuna tercih ederim güvenlik güncellemesi yapıldıysa tabi ama bu versiyonda bazı problemler miui global beta da 10 çıkana kadar bu rom iyi gider diye düşünüyorum.
Kurdum şimdi test edicez bakalim

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3

Günü kurtarıyorsa sorun etmeyenlerdenim. +10 saat almak yerine keyif alarak 7-8 saat kullanmaya razıyım. Max 2 zaten bu telefon. Gün içinde bataryası bitecek bir telefon değil.
3 saat 20dk ekran süresi
16 40dk saat bekleme
yüzde 62 şu an.

RR kurmaya çalışmadan önce 100de çıkardım. twrp'de uzun süre uğraştım kurmak için. bataryayı sömürüyor twrp biliyorsun. sonra olmadı Bootleggers kurdum. Onun üzerine programlarımı indirdim. Ayarlarımı yaptım. Telefonu karıştırdım :D
Her şeyi halledip telefonu bıraktığım zaman 80di sanırım şarj.

Normal kullanımda 9-10 saat verecek gibi duruyor. Ama dediğim gibi bunu sorun etmiyorum. Keyifli kullandıktan sonra 7-8 saat yeterli bana. RR çok fazla kişiselleştirmeye sahip. O yüzden optimizasyonu iyi yapmaları lazım. 8.1'de ne yaptılar bilmiyoruz. Offical rom sonuçta güzel olacaktır.
Deneyelim bakalım :D

Bu arada NOT: Epic rom Max 2'nin kralı. İsteyenle bu konuyu her türlü tartışırım. Epic romun üzerine offical 8.1'ler dahil hiçbir rom yok. Htta kralların kralı. Geleceğini de düşünmüyorum. Aynı ekran süresini beklememen gerektiğini bilmeni isterim :D
[doublepost=1528796657][/doublepost]
Yanlış anlamayın ama 4 senedir rom-root işleriyle ilgileniyorum, bilgisayarımda romlar klasörümde 4 farklı cihaz için 50 den fazla dosya var, mi max 2 klasöründe 3 farklı twrp.img ve hem 7.1 hemde 8.1 için gapps paketleri hazır bekliyor,

Kurdum şimdi test edicez bakalim

benim zamanım olmadı henüz. kuramadım. bu akşam olmazsa yarın akşam kesin
[doublepost=1528796700][/doublepost]düzeltme: 16 saat 40dk bekleme süresi

Üst Alt