Rom Mi Max 2 için MIUI10 (MiuiPro10/8.12.20 Beta)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Onu okumuştum ben de hocam oreo romların genel sorunuymuş sanırım siz de biliyorsunuzdur. Whatsapp, sms bildirimleri geliyor şimdilik güzel gibi gerçekten beğendim yine de bu romun sorunsuz halinin de takipçisiyim.
İlgilenenler için isterseniz romu tanıtan bir konu açın, SS lerle birlikte ve özelliklerini belirterek...
Benim ROM tanıtımlarındaki şablonu kullanabilirsiniz

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak hangi rom bu?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim geçen gün denediğimi söylediğim sürpriz rom vardı ya hani, işte ta kendisi...

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Rom hızlı şarj ve kulaklık sesi kontrolü hariç gayet stabil ve güzel özellikle batarya performansı harika en uzun ekran süresini sanırım bu romda alacağım

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Rom hızlı şarj ve kulaklık sesi kontrolü hariç gayet stabil ve güzel özellikle batarya performansı harika en uzun ekran süresini sanırım bu romda alacağım

Bize, daha doğrusu MIUI'ye ihanet ve MSM Extendet rom'dasınız, hiç yakıştıramadım size....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Bize, daha doğrusu MIUI'ye ihanet ve MSM Extendet rom'dasınız, hiç yakıştıramadım size....

Siz bulaştırdınız hocam kabahat sizin hastalığı sizden kaptım.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Skorpi Hocam daha önce hiç xiaomi kullanmadım ilk defa kullanıyorum twrp vs programları kullanmayı hiç bilmiyorum brick meselesi falan varmış sanırım güncellemeyi beklesem mi yoksa kendim yüklemeye çalışsam mı karar veremedim bir türlü yanlış birşey yapınca geri nasıl döndürürüm hiç bir bilgim yok

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Ben denedim, ses ve bildirim sorunu var, sonra demedi kimse demeyin... Ama gayet güzel ve değişik bir rom

Skorpi hocam;

Max 2 Oreo kodları hatalı :( Android P ve Treble gümbür gümbür geliyor. İleride Oreolar düzelir mi yoksa umudumuz başka sürümlere mi kaldı? Ne dersiniz?

Ben de denedim bahsi geçen romları. Bir türlü çözemiyorlar. Konuşurken ses ayarlayamamak büyük bir sorun(benim gibi sıklıkla telefon kullananlar için) Ne kadar akıcı ve stabil de olsa kuramıyorum. Olmuyor.

"Epic rom'da tema hatası var yhaaa .s.s.s" deyip de böyle romlara hayran olanlara da anlam veremiyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam;

Max 2 Oreo kodları hatalı :( Android P ve Treble gümbür gümbür geliyor. İleride Oreolar düzelir mi yoksa umudumuz başka sürümlere mi kaldı? Ne dersiniz?

Ben de denedim bahsi geçen romları. Bir türlü çözemiyorlar. Konuşurken ses ayarlayamamak büyük bir sorun(benim gibi sıklıkla telefon kullananlar için) Ne kadar akıcı ve stabil de olsa kuramıyorum. Olmuyor.

"Epic rom'da tema hatası var yhaaa .s.s.s" deyip de böyle romlara hayran olanlara da anlam veremiyorum.
Değerli hocam, Oreo konusunda sanırım haklısınız,yaklaşık 20 ye yakın Aosp bazlı custom rom geliştiricilerinin hiç biri bu sorunu henüz çözemedi, ilerde çözülürmü, bilemiyorum vede aslında çok da umurumda değil....
Android P ve Treble bizim cihazda görebilirmiyiz teknik açıdan bilemiyorum ama Xiaomi MIUI'ye zaten her Android sürümünden bir çok özellik ekliyor sağolsun...

Ben eskiden AOSP Custom romlara, özellikle de RR ye hastaydım ama artık vazgeçilmez bir MIUI Sever oldum....geçenlerde de MSM Extendet romu, sırf merakımdan ve neredeyse RR gibi bol özellikli olmasından dolayı, denemek amacı ile yükledim ama ses in yanısıra ufak da olsa bazı buglar mevcut...

Epic romdan vazgeçmem mümkün değil esasında, çünkü MIUI bazlı romlar arasında bizim cihazımız için en mükemmel rom bana göre....ancak MIUI10 sevdası nedeniyle maalesef önce MIUI.Pro, sonra MIUI.Am ve en son da Global Beta yı yüklemek durumunda kaldım...

biraz önce Sayın Escobar1945 hocamdan bir sonraki hafta için MIUI10 Epic rom Sözü almış bulunmaktayım....

Bundan böyle Max 2 cihazına EPİC rom harici rom yükleyenlerin bataryası 1 gün bile gitmesin ve 6 saatten fazla ekran süresi alamasınlarhaha--haha--

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Değerli hocam, Oreo konusunda sanırım haklısınız,yaklaşık 20 ye yakın Aosp bazlı custom rom geliştiricilerinin hiç biri bu sorunu henüz çözemedi, ilerde çözülürmü, bilemiyorum vede aslında çok da umurumda değil....
Android P ve Treble bizim cihazda görebilirmiyiz teknik açıdan bilemiyorum ama Xiaomi MIUI'ye zaten her Android sürümünden bir çok özellik ekliyor sağolsun...

Ben eskiden AOSP Custom romlara, özellikle de RR ye hastaydım ama artık vazgeçilmez bir MIUI Sever oldum....geçenlerde de MSM Extendet romu, sırf merakımdan ve neredeyse RR gibi bol özellikli olmasından dolayı, denemek amacı ile yükledim ama ses in yanısıra ufak da olsa bazı buglar mevcut...

Epic romdan vazgeçmem mümkün değil esasında, çünkü MIUI bazlı romlar arasında bizim cihazımız için en mükemmel rom bana göre....ancak MIUI10 sevdası nedeniyle maalesef önce MIUI.Pro, sonra MIUI.Am ve en son da Global Beta yı yüklemek durumunda kaldım...

biraz önce Sayın Escobar1945 hocamdan bir sonraki hafta için MIUI10 Epic rom Sözü almış bulunmaktayım....

Bundan böyle Max 2 cihazına EPİC rom harici rom yükleyenlerin bataryası 1 gün bile gitmesin ve 6 saatten fazla ekran süresi alamasınlarhaha--haha--

Android P yapay zeka konusunda çok iddialı. Performans ve bataryaya +%30 etki edeceğini söylüyor. Batarya kısmını pek takmıyorum ama performansa iddia edildiği gibi bir etki yapacaksa kullanmak isterim.
Google Treble projesinde bizim cihaz henüz resmi olarak desteklenmiyor ama ileride olacağını düşünüyorum. Bu gerçekten kullanıcı yararına olacak.
Max 3 geldi. Max 2 hala satılıyor. Satılmaya da devam edecek. Bunu düşünürler diye umut ediyorum. ( Bu arada Max 3'ü yeterli buldum fakat hali hazırdaki gelişmeler, ileride yapılacak olan yenilikleri düşününce ara sürüm gibi geldi. Max deneme sürümü idi. Max 2 efsane oldu. Bir üstü her zaman hayal kırıklığı olmuştur. Sanki Max 4 için bir deneme ya da serinin devamı için zorlama olduğunu düşünüyorum. Rahatlıkla 3 sene kullanılacak telefon. Ona sözüm yok. Benim içime bir kurt düşürdü :D )
.....
Miu10 sözünü duyduktan sonra ne deyim bilemedim :D Telefona 2 kanat daha takacak daha da yükseklere uçuracak bizi Escobar hoca :D

Daha önce de söylediğim gibi Epic rom miu10 olmadıkça kullanmam dedim. Kararlı çıksın, Escobar hocamı beklemeye başlayalım :D
....
Sonuç olarak;

Max 2 ile Epic Rom candır
Gerisi heyecan :D
...
"Bundan böyle Max 2 cihazına EPİC rom harici rom yükleyenlerin bataryası 1 gün bile gitmesin ve 6 saatten fazla ekran süresi alamasınlar" bu cümleye aynen katılıyorum :D:D:D:D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
MIUI.Pro takımı bu sefer İşi sanırım daha da sağlama almışlar...henüz sızıntı link yok...dünyanın bir çok noktasından haber bekliyorum....bekledikçe de strese giriyorum.....
Escobar1945 hocam, Allah aşkına kurtar bizi bu ızdıraptan...lütfennnnnnnnnnnn

ahmetkavsitli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi max 2
Konular
0
MIUI.Pro takımı bu sefer İşi sanırım daha da sağlama almışlar...henüz sızıntı link yok...dünyanın bir çok noktasından haber bekliyorum....bekledikçe de strese giriyorum.....@Escobar1945 hocam, Allah aşkına kurtar bizi bu ızdıraptan...lütfennnnnnnnnnnn

Vallahi hocam hiç demeyin gitsin link peşine bende düştüm bulursam haberdar edeceğim escobar hocam ins daha erkene alirda kurtarır bizi bu eziyetten

Üst Alt