Rom Mi Max 2 için MIUI10 (MiuiPro10/8.12.20 Beta)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bildirim sorunu bendede var bildirimlerin gelmesinde sorun yok ama kilit ekranında gözükmüyor
SSS lerden alıntıdır.. Sıkça Sorulan Sorular

Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.

• Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
  • Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Resim takılma olayı, Kilit ekranında hareketli duvar kağıdı kullanınca oluyor. İstemiyorsanız eğer kilit ekranında hareketsiz bir duvar kağıdı kullanın.

suatsari hocam, bu sorunu halletim tamamdır, şimdide bildirim panelini yukardan aşağı kaydırıp çıkarttığım zaman önceden arka plan flu oluyordu, şimdi o olmuyor artık, paneli indirdiğim zaman herşey birbirine karışıyor. Neden kaynaklanıyor aceba?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Beyler herhangi bir linki paylas dediğimizde panoya kopyala cikmiyor bende. Kontrol edebilir misiniz?

ahmetkavsitli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi max 2
Konular
0
SSS lerden alıntıdır.. Sıkça Sorulan Sorular

Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.

• Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
  • Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim.

Hocam halen devam ediyor kilit ekranına WhatsApp bildirimi gelmiyor ana ekranda sıkıntı yok bildirim geliyor bi de WhatsApp a tek mesaj gelse hadi ikonun üzerinde 2 olarak görünüyor

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Arkadaşlar bildirim sorunu son sürümde başta global beta olmak üzere bütün romlarda mevcut.Muhtemelen yeni sürüm çıkmadan çözülmeyecek. Düzeltirlerse tabi.

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Yeni sürümü yükledim ama ne hikmetse daha çok şarj gitmeye başladı neden acaba

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar bildirim sorunu son sürümde başta global beta olmak üzere bütün romlarda mevcut.Muhtemelen yeni sürüm çıkmadan çözülmeyecek. Düzeltirlerse tabi.

Evet rom değiştire değiştire nevrim döndü valla....en son MIUI.Am 9.5 Kararlı 9.5.4.0 kurdum, çok şükür her şey mükemmel çalışıyor.....

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Aynen hocam benim de nevrim döndü soluğu epic romda aldım bende.
Evet rom değiştire değiştire nevrim döndü valla....en son MIUI.Am 9.5 Kararlı 9.5.4.0 kurdum, çok şükür her şey mükemmel çalışıyor.....

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam rom nasıl. Twrp den kuruluyormu kararlı yazınca tereddüt ettim bi an da

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Bende Global 9.5.4 indiriyordum. ona dönecem, bi şarj tutmadı benim telefon...
Alt üst ince çerçeveli yeni telefon bakıyorum. Max 3 çok güzel umarım ucuz gelir..

Üst Alt