- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 27
Hocam siz de bir deneyin öyle karar verin bence masal mi değil mi diyeAynen söylediğiniz gibi hocam![]()
Hocam siz de bir deneyin öyle karar verin bence masal mi değil mi diyeAynen söylediğiniz gibi hocam![]()
@cantara bu mesaj niye duruyor, çok merak ettim, adamın biri La Fontaine 'den masallar diye dalga geçiyor, öbürü yalakalık yapıp aynen öyle diyor, moderatörseniz adil olun önce.Aynen söylediğiniz gibi hocam![]()
@cantara bu mesaj niye duruyor, çok merak ettim, adamın biri La Fontaine 'den masallar diye dalga geçiyor, öbürü yalakalık yapıp aynen öyle diyor, moderatörseniz adil olun önce.
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam buyurun lütfen. Her hangi bir hakaret olmadığı, mesajınız tartışma çıkartma amaçlı olmadığı taktirde neden ban uygulansın? Dilerseniz düşüncelerinizi özel mesajla da iletebilirsiniz.bütün mesajları okudum
yorum yapmak istiyorum, bana göre çok büyük bir yanlış var ama söyleyemiyorum
çünkü ses çıkarırsam BAN yerim korkusu var içimde
![]()
Hocam siz de bir deneyin öyle karar verin bence masal mi değil mi diye![]()
Neden engellediğinizi sorabilirmiyim acaba?Denemeden niye yorum yapayım
Test buildlerini kurup geliştiriciye raporlar bile verdim. Pie romlar çıkarken telegram grubunda paylaşımları yapılıyordu.
Hataları çözemiyorlar. Kaynak kodlarda sıkıntı var. Düzeltilmeden de hatalar giderilmez.
Bana göre; en iyi rom en az hatalı olan, performansı yüksek olan romdur.
12 saat ekran süresi alıp "ufff HaRiqa RoM qaNqa, eN iYi roM bU" diyemiyorum.
İhtiyaçlar, telefondan beklentiler hepimizde farklılık gösteriyor. O yüzden kendi bakış açıma göre değerlendiriyorum. Herkes de aynı şekilde yapıyor.
Not: sizi engellemişim. sağ altta engelli içeriği göster diye bir seçenek çıktı. ona basınca yorumunuzu gördüm.
Değerli arkadaşlar lütfen konu içerisinde sadece konu ile ilgili mesajlar bulunsun. mharun hocam eğer alıntıladığım mesaja yanıt vermek isterseniz sizden de özel mesaj sistemini kullanmanızı rica edeceğim.Neden engellediğinizi sorabilirmiyim acaba?
Özür dilerim hocam kusura bakmayın dalgınlık oldu bir anDeğerli arkadaşlar lütfen konu içerisinde sadece konu ile ilgili mesajlar bulunsun. mharun hocam eğer alıntıladığım mesaja yanıt vermek isterseniz sizden de özel mesaj sistemini kullanmanızı rica edeceğim.
Estağfurullah hocam, konu zaten fazlasıyla dağıldı, daha fazla dağılmasın istedimÖzür dilerim hocam kusura bakmayın dalgınlık oldu bir an![]()