Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu ile ilgili olmayan tüm mesajlar kaldırılmıştır. Mesajı kaldırılan üyelerimizden mesajlarının kaldırılmış olmasını uyarı olarak kabul etmelerini rica ediyorum. Benzer bir sataşma, tartışma içerisinde bu isimlerin tekrar görülmeleri ya da her hangi bir forum kuralı ihlalleri halinde ikinci bir uyarı yapılmaksızın bu hesaplara erişim süresiz olarak kapatılacaktır.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Aynen söylediğiniz gibi hocam :D
@cantara bu mesaj niye duruyor, çok merak ettim, adamın biri La Fontaine 'den masallar diye dalga geçiyor, öbürü yalakalık yapıp aynen öyle diyor, moderatörseniz adil olun önce.

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
@cantara bu mesaj niye duruyor, çok merak ettim, adamın biri La Fontaine 'den masallar diye dalga geçiyor, öbürü yalakalık yapıp aynen öyle diyor, moderatörseniz adil olun önce.

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir üst mesajımda herhangi bir forum kuralı ihlalinde uzaklaştırılacağınızı belirtmeme rağmen hemen arkasındaki mesajınızda bir başka üyemize "yalaka" diyerek hakaret etmiş olmanız maalesef belirtmiş olduğum hesabınıza erişimin süresiz olarak kapatılması yaptırımını uygulamamı zorunlu kılıyor. Hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

Alıntılamış olduğunuz mesaj şu an içinde bulunduğumuz Havoc OS romuna ait geri dönüş içeren ve bilgilendirme amaçlı olduğu değerlendirilen bir mesajdır. Her hangi bir tartışma içermemektedir. Nasıl ki sizin her hangi bir yazılımı beğendiğini belirtmeniz normal ise bir başka arkadaşımızın da beğenmediğini belirtmesi aynı derecede normaldir. Sizin düşüncenizin aksi yönünde düşünen herkesi suçlamanız, tartışma çıkartıyor olarak değerlendirmeniz gerçekten ilginç...

Masal nitelendirmesinin bulunduğu mesaj ise rom yapımcısının romda her hangi bir hata bulunmadığı beyanına karşıdır. Sizinle hiç bir ilgisi yok gereksiz alınganlık yapmışsınız.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bütün mesajları okudum
yorum yapmak istiyorum, bana göre çok büyük bir yanlış var ama söyleyemiyorum
çünkü ses çıkarırsam BAN yerim korkusu var içimde
:S:S:S:S:S:S
Hocam buyurun lütfen. Her hangi bir hakaret olmadığı, mesajınız tartışma çıkartma amaçlı olmadığı taktirde neden ban uygulansın? Dilerseniz düşüncelerinizi özel mesajla da iletebilirsiniz.

Dilerseniz konuda geçenleri anladığım kadarıyla özetleyeyim ve siz bana eksik/hatalı gördüğünüz yeri belirtin.

Rom yapımcısı romda hiç bir hata bulunmadığını belirterek "rock stable" tanımını kullanmış. X üyemiz romda hatalar olduğunu belirterek bu terim yanlış olduğunu "masal" olarak nitelendirmiş ve rom yapımcısıyla dalga geçmiş. Y üyemiz de katıldığını belirtmiş. Z üyemiz ise Y üyesine sataşmış ve tartışma başlatmış. Mesajları dün gece okudunuz mu bilemiyorum fakat sabah 23 adet mesaj temizledim ve yukarıdaki uyarıyı yayınladım. Normal şartlarda dahi bir başka üyemize "yalaka" denilerek hakaret edilmesini kabul etmemiz mümkün değilken uyarıdan 20 dakika sonra yazılmış olması ilgili üye için cezai yaptırım uygulamamızı zorunlu kılıyor.

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Hocam siz de bir deneyin öyle karar verin bence masal mi değil mi diye8=)

Denemeden niye yorum yapayım :D

Test buildlerini kurup geliştiriciye raporlar bile verdim. Pie romlar çıkarken telegram grubunda paylaşımları yapılıyordu.
Hataları çözemiyorlar. Kaynak kodlarda sıkıntı var. Düzeltilmeden de hatalar giderilmez.

Bana göre; en iyi rom en az hatalı olan, performansı yüksek olan romdur.
12 saat ekran süresi alıp "ufff HaRiqa RoM qaNqa, eN iYi roM bU" diyemiyorum.

İhtiyaçlar, telefondan beklentiler hepimizde farklılık gösteriyor. O yüzden kendi bakış açıma göre değerlendiriyorum. Herkes de aynı şekilde yapıyor.

Not: sizi engellemişim. sağ altta engelli içeriği göster diye bir seçenek çıktı. ona basınca yorumunuzu gördüm.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Denemeden niye yorum yapayım :D

Test buildlerini kurup geliştiriciye raporlar bile verdim. Pie romlar çıkarken telegram grubunda paylaşımları yapılıyordu.
Hataları çözemiyorlar. Kaynak kodlarda sıkıntı var. Düzeltilmeden de hatalar giderilmez.

Bana göre; en iyi rom en az hatalı olan, performansı yüksek olan romdur.
12 saat ekran süresi alıp "ufff HaRiqa RoM qaNqa, eN iYi roM bU" diyemiyorum.

İhtiyaçlar, telefondan beklentiler hepimizde farklılık gösteriyor. O yüzden kendi bakış açıma göre değerlendiriyorum. Herkes de aynı şekilde yapıyor.

Not: sizi engellemişim. sağ altta engelli içeriği göster diye bir seçenek çıktı. ona basınca yorumunuzu gördüm.
Neden engellediğinizi sorabilirmiyim acaba?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Neden engellediğinizi sorabilirmiyim acaba?
Değerli arkadaşlar lütfen konu içerisinde sadece konu ile ilgili mesajlar bulunsun. mharun hocam eğer alıntıladığım mesaja yanıt vermek isterseniz sizden de özel mesaj sistemini kullanmanızı rica edeceğim.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Değerli arkadaşlar lütfen konu içerisinde sadece konu ile ilgili mesajlar bulunsun. mharun hocam eğer alıntıladığım mesaja yanıt vermek isterseniz sizden de özel mesaj sistemini kullanmanızı rica edeceğim.
Özür dilerim hocam kusura bakmayın dalgınlık oldu bir anheadbang~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt