Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam havoctan bağımsız daha önceden greeshan da da hardrock v22 3ghz kerneli ile 140larda bir skor almıştım. Sizde böyle bir sonuç vermesi tuhaf. Fw-havoc-v5-graphic driver-gapps tüm sürücüleri kurduysaniz olması lazım. Ayrıca arkada program açık olduğu takdirde hatalı sonuç verebiliyor

Kurulumda sıralama önemli mi acaba ? Sıralamayı nasıl yapıyorsun

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Hocam, programlar kapalıydı, hatta 2 kez sıfırdan kurdum. Program yokken de denedim ama nafile .. :| Farklı bir kernel mi kuruyoruz senle ?

Kernel aduitordan maksimum cpu ve gpu frekanslarını kontrol edin hocam, kernel overclocklu olsa bile maksimum frekanslar stock frekanslarda tutulabiliyor.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Kernel aduitordan maksimum cpu ve gpu frekanslarını kontrol edin hocam, kernel overclocklu olsa bile maksimum frekanslar stock frekanslarda tutulabiliyor.

Hocam havoctan bağımsız daha önceden greeshan da da hardrock v22 3ghz kerneli ile 140larda bir skor almıştım. Sizde böyle bir sonuç vermesi tuhaf. Fw-havoc-v5-graphic driver-gapps tüm sürücüleri kurduysaniz olması lazım. Ayrıca arkada program açık olduğu takdirde hatalı sonuç verebiliyor

Sonradan cpu ve gpu yu performance moduna getirmiş olabilirmisin? Çünkü dafalarca denedim olmadı. Kernel adiutor programından falan ayar yapmış olabilirmisin ? İyicene sinir oldum ya haha--

Ekli dosyalar

• Screenshot_Kernel_Adiutor_20190731-141625[1].png
    Screenshot_Kernel_Adiutor_20190731-141625[1].png
    192,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam bende fw-rom-graphic-kernelv5 şeklinde kurdum şimdi. Ama isim çıktı akşam tekrardan test edip sonuçları atarım
Kurulumda sıralama önemli mi acaba ? Sıralamayı nasıl yapıyorsun

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam bende fw-rom-graphic-kernelv5 şeklinde kurdum şimdi. Ama isim çıktı akşam tekrardan test edip sonuçları atarım
Tamam hocam. Valla twrp bile degistirdim, hatta antutu esnasida cpu 3 ghz ve gpu da 1600 mhz hizina cikiyor. Yani daha ne olsun, yinede 84 k ;(

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Tamam hocam. Valla twrp bile degistirdim, hatta antutu esnasida cpu 3 ghz ve gpu da 1600 mhz hizina cikiyor. Yani daha ne olsun, yinede 84 k ;(
Hocam tuhaf bir şekilde bu kez bende de olmadi. İki defa farklı şekilde yükleyip denedim. Ve şarjı doluyken, sarjdayken ayrı ayrı denedim hepsinde de 80k verdi. Skora çok takılmamak lazım esasen aynı işi görüyor. Günlük kullanımda değişen birşey olmuyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl önemli olan kernelv5 ve çok iyi iş çıkartmış. Onu kursaniz bile yeterlidir ya da xda da hesabiniz varsa oradan sorun hocam geliştirici çok samimi birisi . Cevapsız bırakmıyor.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam tuhaf bir şekilde bu kez bende de olmadi. İki defa farklı şekilde yükleyip denedim. Ve şarjı doluyken, sarjdayken ayrı ayrı denedim hepsinde de 80k verdi. Skora çok takılmamak lazım esasen aynı işi görüyor. Günlük kullanımda değişen birşey olmuyor yani.

Asıl önemli olan kernelv5 ve çok iyi iş çıkartmış. Onu kursaniz bile yeterlidir ya da xda da hesabiniz varsa oradan sorun hocam geliştirici çok samimi birisi . Cevapsız bırakmıyor.

Elbette bu skorun bir manası yok. Farkındayım, benim huyum bir kişi bu skoru yaptıysa çözene kadar durmam giggle~~ Ama bu halde bu kernel ile stok halde asla 85k yı geçmiyor. Belki 10 farklı olabilecek şekilde sıfır kurulumla denedim. Cpu ve Gpu interaktive modunda. Bunları performans moduna alsak büyük ihtimal dediğin skoru alacak. Tahminim senin o gün kurduğun rom antutu sonucu alırken Gpu ( çünkü sende ux puanı uçmuş) anlık olarak 1600 mhz de yani full performans modunda kaldı. İnteraktive modunda çekirdekler uyuma modunada geçebiliyor Yani Bu sayede senin ux yüksek çıktı. Buda kernelin güç koruma ve gpu koruma modunun anlık hataya sebep olmasından kaynaklıdır. Gpu sürekli 1600 mhz de kalsa bence ısınma sebebiylr zarar görec3ktir.

Yinede işlemci hızının 2ghz den 3 ghz ye çıkarılıp, gpu nun da anormal olan 1600 mhz ye çıkartılması ile normalde 77k alan cihaz sadece 84 e çıkması bana saçma geliyor. Kernelimiz ile Bmw arabası almışız ama hala şahine biniyor gibi hissediyorum kendimi :P:P:P

Neyse netice olarak sende de şuan olmadıysa benlik bir sorun yokmuş onu anlamış oldum. Senide uğraştırdık saolasın

Not: İki adet antutu atıyorum. 83 k olan V5 kernel ile Havoc os. diğeri ise Eu beta 7.25 romu.. @Beingtejas
Not 2 : Millet 400k antutu alıyor biz ikili hanelerdeyiz halen :(

Ekli dosyalar

• Screenshot_Lawnchair_20190731-124759[1].png
    Screenshot_Lawnchair_20190731-124759[1].png
    136,6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2019-08-01-09-24-12-224_com.antutu.ABenchMark.jpg
    Screenshot_2019-08-01-09-24-12-224_com.antutu.ABenchMark.jpg
    194,1 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
:D :D :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Hocam, skoru 2k daha artırdın. Cihaza hiç oreo kurmadım. Memnun musun romdan ?

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Elbette bu skorun bir manası yok. Farkındayım, benim huyum bir kişi bu skoru yaptıysa çözene kadar durmam giggle~~ Ama bu halde bu kernel ile stok halde asla 85k yı geçmiyor. Belki 10 farklı olabilecek şekilde sıfır kurulumla denedim. Cpu ve Gpu interaktive modunda. Bunları performans moduna alsak büyük ihtimal dediğin skoru alacak. Tahminim senin o gün kurduğun rom antutu sonucu alırken Gpu ( çünkü sende ux puanı uçmuş) anlık olarak 1600 mhz de yani full performans modunda kaldı. İnteraktive modunda çekirdekler uyuma modunada geçebiliyor Yani Bu sayede senin ux yüksek çıktı. Buda kernelin güç koruma ve gpu koruma modunun anlık hataya sebep olmasından kaynaklıdır. Gpu sürekli 1600 mhz de kalsa bence ısınma sebebiylr zarar görec3ktir.

Yinede işlemci hızının 2ghz den 3 ghz ye çıkarılıp, gpu nun da anormal olan 1600 mhz ye çıkartılması ile normalde 77k alan cihaz sadece 84 e çıkması bana saçma geliyor. Kernelimiz ile Bmw arabası almışız ama hala şahine biniyor gibi hissediyorum kendimi :P:P:P

Neyse netice olarak sende de şuan olmadıysa benlik bir sorun yokmuş onu anlamış oldum. Senide uğraştırdık saolasın

Not: İki adet antutu atıyorum. 83 k olan V5 kernel ile Havoc os. diğeri ise Eu beta 7.25 romu..
Hocam kesin birşeyler oluyor ama biz bilmiyoruz. Denenmedik yöntem kalmadı sonuç itibariyle.

Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam bu romu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt