Elbette bu skorun bir manası yok. Farkındayım, benim huyum bir kişi bu skoru yaptıysa çözene kadar durmam
Ama bu halde bu kernel ile stok halde asla 85k yı geçmiyor. Belki 10 farklı olabilecek şekilde sıfır kurulumla denedim. Cpu ve Gpu interaktive modunda. Bunları performans moduna alsak büyük ihtimal dediğin skoru alacak. Tahminim senin o gün kurduğun rom antutu sonucu alırken Gpu ( çünkü sende ux puanı uçmuş) anlık olarak 1600 mhz de yani full performans modunda kaldı. İnteraktive modunda çekirdekler uyuma modunada geçebiliyor Yani Bu sayede senin ux yüksek çıktı. Buda kernelin güç koruma ve gpu koruma modunun anlık hataya sebep olmasından kaynaklıdır. Gpu sürekli 1600 mhz de kalsa bence ısınma sebebiylr zarar görec3ktir.
Yinede işlemci hızının 2ghz den 3 ghz ye çıkarılıp, gpu nun da anormal olan 1600 mhz ye çıkartılması ile normalde 77k alan cihaz sadece 84 e çıkması bana saçma geliyor. Kernelimiz ile Bmw arabası almışız ama hala şahine biniyor gibi hissediyorum kendimi
Neyse netice olarak sende de şuan olmadıysa benlik bir sorun yokmuş onu anlamış oldum. Senide uğraştırdık saolasın
Not: İki adet antutu atıyorum. 83 k olan V5 kernel ile Havoc os. diğeri ise Eu beta 7.25 romu..