Rom Mi Max 2 DotOS-Pie-v3.0-oxygen-UNOFFICIAL-20190524

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam yanlış anlamadınız sanırım çıkışma falan yapmadım kendimce belki bu problemden yaşayan olursa diye sabitlenecek değerinde geniş bi şekilde aktarmaya çalıştım. Rom çok güze kullanmayı kesinlikle düşünüyorum, özelleştirme vs gayet yeterli seviyede.

Şimdi bir deneme yapacağım FW güncelleme ile düzelirse yazacağım.

Teşekkür ederim desteğiniz için, FW update ile çözülmesse bu yöntemi kullanacağım.
Estağfurullah hocam,yanlış anlamadım.Bilinen sebebler dışında bir sıkıntı görmedim hiç o yüzden şaşırdım sadece,hatta bu ve bootleggers rom gayet stabil çalışıyor diğerlerine göre,mod lu twrp ile sıfırdan kurulum yapıp bir deneyin isterseniz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dzynn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
Estağfurullah hocam,yanlış anlamadım.Bilinen sebebler dışında bir sıkıntı görmedim hiç o yüzden şaşırdım sadece,hatta bu ve bootleggers rom gayet stabil çalışıyor diğerlerine göre,mod lu twrp ile sıfırdan kurulum yapıp bir deneyin isterseniz.

Hocam şuan en son FW ile tekrardan modlu TWRP ile tertemiz kurulum yaptım ama sonuç değişmedi.
Eminim ki sorun benden kaynaklanıyor ama çözemedim ve bu konu hakkında pek bi kaynak da bulamadım.

Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım :)

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam şuan en son FW ile tekrardan modlu TWRP ile tertemiz kurulum yaptım ama sonuç değişmedi.
Eminim ki sorun benden kaynaklanıyor ama çözemedim ve bu konu hakkında pek bi kaynak da bulamadım.

Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım :)
Tuhaf bir durum
0426 versiyonunu deneyin birde hocam,sonuçta kurulum aynı belki bende çalıştı sizde hata verdi.Veya hardrock un yeni kerneli çıktı v3 versiyonu onu flashlayıp deneyin bakalım.

dzynn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
Tuhaf bir durum
0426 versiyonunu deneyin birde hocam,sonuçta kurulum aynı belki bende çalıştı sizde hata verdi.Veya hardrock un yeni kerneli çıktı v3 versiyonu onu flashlayıp deneyin bakalım.

v3 versiyonunu da indirip flashladım ama nafile. 10 dakikadır şarjda ama hala pil seviyesi aynı kapatıp twrp de açınca şarjın yükseldiğini görüyorum bitek çok tuhaf ve sinir bozucu.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
v3 versiyonunu da indirip flashladım ama nafile. 10 dakikadır şarjda ama hala pil seviyesi aynı kapatıp twrp de açınca şarjın yükseldiğini görüyorum bitek çok tuhaf ve sinir bozucu.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28

Hocam bu romu oneriyormusunuz. Pixeldeyim ama yazı yazarken kasıyor. Onun dışında sıkıntı görmedim pek ama sıkıldım artık. Stabil bir rom arıyorum pie olsun.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam bu romu oneriyormusunuz. Pixeldeyim ama yazı yazarken kasıyor. Onun dışında sıkıntı görmedim pek ama sıkıldım artık. Stabil bir rom arıyorum pie olsun.
Hocam bence buda güzel bootleggers de ama önceliğim bootleggers olur tabi,siz bilirsiniz.

dzynn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4

Hocam bendeki şarj problemi nedeniyle şimdi bootleggers i kurdum deminden beri kurcalıyorum Dot OS a göre daha fazla özelleştirme var ve biraz daha seri gibi geldi. Eğer denerseniz bana pil ile alakalı sorun yaşayıp yaşamadığınızı söyler misiniz?

Üst Alt