- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Poco x3
- Meslek
- Adliye personeli
- Konular
- 7
Dotos havoc rr hepsinde 8 numaralı fix .ve eko 0Çok ilginç. Hangi romda?
Dotos havoc rr hepsinde 8 numaralı fix .ve eko 0Çok ilginç. Hangi romda?
Hocam sıkıntı yaşıyorsanız kullanmayın,ne diyebilirim ki ben genelde romları paylaşmadan önce deniyorum sorun görmez isem paylaşıyorum,böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım,ufak tefek bilindik sorunlar dışında bir problem yok,diğer romlarda da sorun olmadı hiç şarj açısından.Extra kernel vs yükleme yaptınız mı?İlgili ya da bilgili kimse bulamayacağım sanırım sorunu kendim çözmem gerekecek.
1. Aşama: Telefon açıkken şarj oluyor görünüyor isterse pil full dolu olsun ama yine de sıfır göründüğü için kapanıyor.
2. Aşama: Telefon kapalıyken şarja takarsanız yine aynı seviyede kalıyor yükselme olmuyor. Hatta pil komple bitti öyle şarja taktıysanız asla sıfırın üstüne çıkmıyor.
3. Aşama (Geçici ÇÖZÜM): Telefonu Recovery Modda başlattım.(TWRP veya OrangeFOX) Anca bu şekilde telefon normal şarj almaya ve pil seviyesi yükselmeye başlıyor.
4. Aşama: Pil biraz dolduktan sonra telefonu açıyorum, örneğin %35 ise telefonu akşama kadar da kurcalasam şarj hep aynı düşük pil uyarısı da haliyle veremediği için pil bitince bir anda kapanıveriyor..
Şimdilik şarj bittikçe TWRP ekranında maalesef arayanlar tarafından ulaşılamadan telefonumu en azından şarj edebiliyorum.
Fix ve ya başka bir yöntemi varsa keşke birileri yazsa da çözüm arasak.
Tekrar söylüyorum GREESHAN'da böyle bir sorun yaşamadım.
İlerleme oldukça buraya eklerim.
Üst edit: alternatif şarj etme yöntemiİlgili ya da bilgili kimse bulamayacağım sanırım sorunu kendim çözmem gerekecek.
1. Aşama: Telefon açıkken şarj oluyor görünüyor isterse pil full dolu olsun ama yine de sıfır göründüğü için kapanıyor.
2. Aşama: Telefon kapalıyken şarja takarsanız yine aynı seviyede kalıyor yükselme olmuyor. Hatta pil komple bitti öyle şarja taktıysanız asla sıfırın üstüne çıkmıyor.
3. Aşama (Geçici ÇÖZÜM): Telefonu Recovery Modda başlattım.(TWRP veya OrangeFOX) Anca bu şekilde telefon normal şarj almaya ve pil seviyesi yükselmeye başlıyor.
4. Aşama: Pil biraz dolduktan sonra telefonu açıyorum, örneğin %35 ise telefonu akşama kadar da kurcalasam şarj hep aynı düşük pil uyarısı da haliyle veremediği için pil bitince bir anda kapanıveriyor..
Şimdilik şarj bittikçe TWRP ekranında maalesef arayanlar tarafından ulaşılamadan telefonumu en azından şarj edebiliyorum.
Fix ve ya başka bir yöntemi varsa keşke birileri yazsa da çözüm arasak.
Tekrar söylüyorum GREESHAN'da böyle bir sorun yaşamadım.
İlerleme oldukça buraya eklerim.
Hocam sıkıntı yaşıyorsanız kullanmayın,ne diyebilirim ki ben genelde romları paylaşmadan önce deniyorum sorun görmez isem paylaşıyorum,böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım,ufak tefek bilindik sorunlar dışında bir problem yok,diğer romlarda da sorun olmadı hiç şarj açısından.Extra kernel vs yükleme yaptınız mı?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst edit: alternatif şarj etme yöntemi
Öncelikle, sanki Android telefonunuzu kapatıyormuş gibi açma / kapama düğmesini basılı tutun.
Menü penceresi açıldığında, "Kapat" seçeneğinde parmağınızı basılı tutun.
Tamamen kapalıyken bir ses tonu veya hafif bir titreşim duyabilirsiniz
. Telefonu açmak için güç düğmesini basılı tutun ve OEM logosu ekranda belirir açılmaz, güç düğmesini bırakın ve ardından ses kısma düğmesini basılı tutun telefon tamamen açılıncaya kadar.
Telefon, ekranın sol alt köşesinde siyah bir kutuda "Güvenli Mod" etiketini açıkça gösterir; bu, hangi ekranda veya uygulamada olursanız olun görünür.
Ayrıca telefonunuzun Güvenli Modda olduğunu bildiren bir bildirim göreceksiniz
google çeviri ile çevirdim. Buda sizinki gibi tam olmasa da geçici bir çözüm. Bildiğim kadarıyla güvenli modda çağrılara da ulaşabilirsiniz . Alintiladigim Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui tabanlı romlarda kaldırılmış gerçi. Diğer yorumlarda yazmışlar ama siz aosp romlarda bu problemi yaşıyorsunuz muhtemelen dot os için vardır, tam bilmiyorum