- Adım
- Eymen
- Cihazım
- Mi max2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 11
Vallahi bende miui ekosistemine yeni katılan birisiyim şuana kadar hiç mi cihazı kullanmadığım için acemilik çekiyorum ve kafamda bir sürü soru işareti var, çin sürümünde olan sorunları takmayın kafanıza zaten o şekilde telefonu en fazla 1 hafta kullanacaksınız sonra zaten unlock işlemlerinizi yapıp istediğiniz roma geçersiniz, yani biraz sabırlı olmak gerek. Bende ise ram dolmaya başladı normalde 2 gb en az boş miktarda olurken şimdi 1 gb kadar düştü yeni güncelleme gelsede sıfırdan kurulum yapsam diyorumGlobal Kararlı rom üzerinden denediğimde unlock olmamıştı, tavsiyeniz için teşekkürler. Sanırım bu unlock işi birazda şans. Mesela Mi 5S Plus cihazımda geçmişte global rom üzerinde unlock olmuştu. Mi Max 2 için çetrefilli yollardan da olsa Çin Developer yazılımına geçip unlock işlemlerine başladım. Geriye 72 saati beklemek kaldı. Bu arada bu Çin yazılımı da çok acaip, dili her ne kadar İngilizce yapsam da sağdan soldan Çince bir şeyler fışkırıyor. Arama yaparken internet olmasını istiyor falan, Google Play yok, çok enteresan. TheRosguest