Rehber Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Herkese merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce mi max 2 alarak aranıza katıldım:) gayet memnunum fakat şarj konusunda biraz sıkıntılarım var yaklaşık 10 gündür özellikle de GLOBAL 9.2.1.0 kararlı güncellemesini kurduktan sonra şarj tüketimi konusunda hızlanma var. Bundan önceki sürüme geçmek istiyorum nasıl yapacağım ile alakalı hiç bir fikrim yok ya da başka önerileriniz var mıdır ? Bu arada yanlış yere yazdıysam forumdaki arkadaşlar dan ve yöneticilerden özür dilerim acemiyim:)

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Herkese merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce mi max 2 alarak aranıza katıldım:) gayet memnunum fakat şarj konusunda biraz sıkıntılarım var yaklaşık 10 gündür özellikle de GLOBAL 9.2.1.0 kararlı güncellemesini kurduktan sonra şarj tüketimi konusunda hızlanma var. Bundan önceki sürüme geçmek istiyorum nasıl yapacağım ile alakalı hiç bir fikrim yok ya da başka önerileriniz var mıdır ? Bu arada yanlış yere yazdıysam forumdaki arkadaşlar dan ve yöneticilerden özür dilerim acemiyim:)
On mesaj önceyi oku
[doublepost=1518846100,1518845895][/doublepost]
On mesaj önceyi oku
Aynı dert bende de vardı bu başlıklarda yazıyor

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam romus rootmus flashbotmus twrpmis. Gelince kurarim diye aldigim arkadasa benim icin basvuru yapmasını istemistim bl kilidi icin bl kilidi açık şimdi ben nöreceğim acaba? Şuan 12-14 saat batarya sürem var memnunumda eu romda ne olacak? Google kamera filan kurabilecekmiyim? Bunlardan hangisi eu rom
[doublepost=1519164921,1519164873][/doublepost]Birde bu işlerden hiç anlamam riskli mi?

Ekli dosyalar

• 024C540D-FCD1-4A63-9483-547147B70819.jpeg
    024C540D-FCD1-4A63-9483-547147B70819.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 11

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam romus rootmus flashbotmus twrpmis. Gelince kurarim diye aldigim arkadasa benim icin basvuru yapmasını istemistim bl kilidi icin bl kilidi açık şimdi ben nöreceğim acaba? Şuan 12-14 saat batarya sürem var memnunumda eu romda ne olacak? Google kamera filan kurabilecekmiyim? Bunlardan hangisi eu rom
[doublepost=1519164921,1519164873][/doublepost]Birde bu işlerden hiç anlamam riskli mi?
Bulardan hiç biri EU Rom değil....EU yükleyebilmeniz için, TWRP kurmalısınız....Romlarla ilgili bilgiler....

İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
hocam eu rom ne oluyor benim attıklarımda haftalık olan hangisi her hafta güncelleme gelen Birde bu işlemlerin riski var mı peki ben hic bilmiyorum bu işleri bize göre ne avantajı var google kamera kurabilirmiyiz
Verdiğim linkte EU Romun ne olduğu ayrıntılı yazıyor.....haftalık güncelleme alan Beta global rom....Risk her zaman mevcut...İleri derecede Android bilginiz yoksa, yani benim gibi Kara cahilseniz, uzak durun derim....Mi Max 2 nin kamerası oldukça güzel bence, google kameraya gerek yok

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
Hocam bu roomlarda hangilerinde gereksiz uygulamari siliyor çince herhangi bi romu kursak biz silebilirmiyiz gereksizleri ben suan pek gereksiz uyg görmedim nereye gizlenmis bunlar

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Hocam bu roomlarda hangilerinde gereksiz uygulamari siliyor çince herhangi bi romu kursak biz silebilirmiyiz gereksizleri ben suan pek gereksiz uyg görmedim nereye gizlenmis bunlar
Siz şimdi bence uyuyun, yarın tekrar görüşelim....gereksiz uygulamaları system remover ile silmek mümkün, bnun için de BL kilidinin açık ve cihazınızın rootlu olması gerekiyor

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
Siz şimdi bence uyuyun, yarın tekrar görüşelim....gereksiz uygulamaları system remover ile silmek mümkün, bnun için de BL kilidinin açık ve cihazınızın rootlu olması gerekiyor

Hocam bilgim yok bu konularda daha önce bir kaç kez iphone jailbreak yaptım ama bu biraz karmaşık. Flashboot root twrp baya karışık biraz meraklı biriyimdir burnumu sokmadan duramam siz riskli diyorsanız uzak duralım

Üst Alt