- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Güvenlik
- Konular
- 209
Rica ederimTamam teşekkürler
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederimTamam teşekkürler
On mesaj önceyi okuHerkese merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce mi max 2 alarak aranıza katıldım gayet memnunum fakat şarj konusunda biraz sıkıntılarım var yaklaşık 10 gündür özellikle de GLOBAL 9.2.1.0 kararlı güncellemesini kurduktan sonra şarj tüketimi konusunda hızlanma var. Bundan önceki sürüme geçmek istiyorum nasıl yapacağım ile alakalı hiç bir fikrim yok ya da başka önerileriniz var mıdır ? Bu arada yanlış yere yazdıysam forumdaki arkadaşlar dan ve yöneticilerden özür dilerim acemiyim
Aynı dert bende de vardı bu başlıklarda yazıyorOn mesaj önceyi oku
Bulardan hiç biri EU Rom değil....EU yükleyebilmeniz için, TWRP kurmalısınız....Romlarla ilgili bilgiler....Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam romus rootmus flashbotmus twrpmis. Gelince kurarim diye aldigim arkadasa benim icin basvuru yapmasını istemistim bl kilidi icin bl kilidi açık şimdi ben nöreceğim acaba? Şuan 12-14 saat batarya sürem var memnunumda eu romda ne olacak? Google kamera filan kurabilecekmiyim? Bunlardan hangisi eu rom
[doublepost=1519164921,1519164873][/doublepost]Birde bu işlerden hiç anlamam riskli mi?
hocam eu rom ne oluyor benim attıklarımda haftalık olan hangisi her hafta güncelleme gelen Birde bu işlemlerin riski var mı peki ben hic bilmiyorum bu işleri bize göre ne avantajı var google kamera kurabilirmiyizBulardan hiç biri EU Rom değil....EU yükleyebilmeniz için, TWRP kurmalısınız....Romlarla ilgili bilgiler....
İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Verdiğim linkte EU Romun ne olduğu ayrıntılı yazıyor.....haftalık güncelleme alan Beta global rom....Risk her zaman mevcut...İleri derecede Android bilginiz yoksa, yani benim gibi Kara cahilseniz, uzak durun derim....Mi Max 2 nin kamerası oldukça güzel bence, google kameraya gerek yokhocam eu rom ne oluyor benim attıklarımda haftalık olan hangisi her hafta güncelleme gelen Birde bu işlemlerin riski var mı peki ben hic bilmiyorum bu işleri bize göre ne avantajı var google kamera kurabilirmiyiz
Siz şimdi bence uyuyun, yarın tekrar görüşelim....gereksiz uygulamaları system remover ile silmek mümkün, bnun için de BL kilidinin açık ve cihazınızın rootlu olması gerekiyorHocam bu roomlarda hangilerinde gereksiz uygulamari siliyor çince herhangi bi romu kursak biz silebilirmiyiz gereksizleri ben suan pek gereksiz uyg görmedim nereye gizlenmis bunlar
Hocam bilgim yok bu konularda daha önce bir kaç kez iphone jailbreak yaptım ama bu biraz karmaşık. Flashboot root twrp baya karışık biraz meraklı biriyimdir burnumu sokmadan duramam siz riskli diyorsanız uzak duralımSiz şimdi bence uyuyun, yarın tekrar görüşelim....gereksiz uygulamaları system remover ile silmek mümkün, bnun için de BL kilidinin açık ve cihazınızın rootlu olması gerekiyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk