Rehber Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Merhabalar fabrika çıkışlı global versiyonu kullanıyorum. Cihazla alakalı tek bir sıkıntım var. Kulaklık ses yüksekliği çok düşük. Kullandığım kulaklık da oldukça iyi bir kulaklık. Kesinlikle ya cihazla alakalı bir sorun yaşıyorum ya da global rom ile.
Bu konuda benzer deneyimi olan var mı? Eğer farklı bir rom beta vs. yüklersem bir değişiklik olacak mı? Yoksa problem donanımsal ve telefonumu değiştirmem mi gerekecek?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam aşağıdaki linkte bulunan sound fix'leri yapın ve daha sonra bu fix'leri çıkarana dua edin :) Benimde aynı sorunum vardı bu şekilde çözdüm.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Hocam aşağıdaki linkte bulunan sound fix'leri yapın ve daha sonra bu fix'leri çıkarana dua edin :) Benimde aynı sorunum vardı bu şekilde çözdüm.

Bunu türkçeleştirerek ve anlaşılır bir hale getirip, konu olarak açmanızı rica etsem sizden?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

AkinB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1

Teşekkür ederim. Mi nin forumunda ki yorumlara da bakacak olursak gerçekten işe yarayacak gibi gözüküyor. Tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmesem de çözeceğim. Hayat kurtarıcı olacak benim için.

Eğer yardımcı olabilecek olan varsa PM den ya da buradan konu üzerinden de ulaşabilirse sevinirim.

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Teşekkür ederim. Mi nin forumunda ki yorumlara da bakacak olursak gerçekten işe yarayacak gibi gözüküyor. Tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmesem de çözeceğim. Hayat kurtarıcı olacak benim için.

Eğer yardımcı olabilecek olan varsa PM den ya da buradan konu üzerinden de ulaşabilirse sevinirim.

Şu an bende MIUI 9.2.1 Global Kararlı sürüm kurulu ve yaptığım işlemleri sırasıyla yazayım:

İşlem adımları:

1-Unlock Bootloader (1.Sayfada nasıl yapıldığı anlatılıyor)

2-TWRP kurulumu (1.Sayfada nasıl yapıldığı anlatılıyor)
Not: Root yapmanıza gerek yok. TWRP flasladıktan sonra ROM açılmazsa aşağıdaki no-verity-opt-encrypt-5.1.zip dosyasını flaslayıp reboot edin.

Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

3-Soun Fix zip dosyalarının flashlanması (Aşağıdaki linkteki her 2 dosyayıda deneyiniz ama 2.alternatif Headset Audio Boost V.2.0 daha iyi geldi bana, yüksek bas sesleri kaydettiğimde daha temiz kaydetti)

2.Alternatif sound fix (Headset Audio Boost V.2.0) - Sonuç mükemmel

championee

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dursun Aydın
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Güvenlik
Konular
26
Global beta kullanıyorum kilit açık. Herhangi bir global beta sürümüne geçebilir miyim rom dosyasını indirip sistem güncellemesinden kurabilir miyim?
[doublepost=1518075897,1518075857][/doublepost]Global beta kullanıyorum kilit açık. Herhangi bir global beta sürümüne geçebilir miyim rom dosyasını indirip sistem güncellemesinden kurabilir miyim?

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Bootloader'ı tekrar nasıl kilitleyebiliriz acaba?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Programı açtığında seçenekleri var bootloader ile alakalı onunla yapıyorsun ama bende yaptım tekrar acicamdiye çok uğraştım sen bilirsin yine de

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Programı açtığında seçenekleri var bootloader ile alakalı onunla yapıyorsun ama bende yaptım tekrar acicamdiye çok uğraştım sen bilirsin yine de

Tamam teşekkürler

Üst Alt