- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
wp'den fotoğraf çekmiyorum, çözüm istiyorsanız 1.1x yaklaştırınca yeşil çekmiyor ve hata ortadan kalkıyor. Hızlı şarj demek istediniz sanırım. Kernel ile çözülüyor. Ses kısma N romlar hariç hepsinde var. BT kulaklık kullanıyorum.
Ayrıca rom gerçekten hantal bu kişisel bir durum değil. AEX n-o sistem farklılıklarını tartışmayalım
Sözlerimde nougat oreo arasındaki farklardan bahsettiğimi gördünüz mü ? Benim amacım sorunsuz rom kullanmak. Oreo da hızlı şarj hangi kernel ile çözülüyor ? Hardrock kernelde böle bir şeye denk gelmedim. Bir tek güvenli modda başlatarak hızlı sarj olabiliyordu. Yeşil ekran sorununda neden zoom yapıp yaklaştırayım ? Yaklaştırarak neden resmin görüntü kalitesini düşüreyim. Ses kısma büyük bir sorun. Sırf bu sebepten bile nougat tercih sebebi olabilir.Ki bu rom hantal falanda değil. BT kulaklık kullanacak olsam neden oreo kullanayım. Hatalı rom kullanacaksam en son sürümü kullanırım.. Bana göre Havoc pie rom AEX oreodan da güzel. Şimdi Pie - oreo sistem farklarına girmeyelim
Son düzenleme: