- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max2
- Konular
- 5
RR Romdan selamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denememi istedginiz birsey varmidir hocalarim
Yükledikten sonra şifre istedimi açılışta?RR Romdan selamlar
Denememi istedginiz birsey varmidir hocalarim
Hocam ses olayı kolay, ben yüklemeye çalıştım ama maalesef reboot sonrası verilerinizin şifrelemesini çözemiyor ve cihazınızı sıfırlamanız gerekiyor diyor ve bende yerel hafızamın sıfırlanmasını istemiyorum... RR Final böylece büyük bir BUG'a sahip ve bu durum yüklenmeye engel teşkil ediyor benim için, kuarnlara hayırlı olsunHocam ses olayını çözseler de öyle mi yüklesek bana biraz karışık geldi?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir hocam istemedi direkt kurulum ekrani gelmeden masaustune attiYükledikten sonra şifre istedimi açılışta?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ne gibi bir sorun acaba hocam ben kurdum romu malumunuzHocam ses olayı kolay, ben yüklemeye çalıştım ama maalesef reboot sonrası verilerinizin şifrelemesini çözemiyor ve cihazınızı sıfırlamanız gerekiyor diyor ve bende yerel hafızamın sıfırlanmasını istemiyorum... RR Final böylece büyük bir BUG'a sahip ve bu durum yüklenmeye engel teşkil ediyor benim için, kuarnlara hayırlı olsun
Ben 2 defa denedim, reboot sonrası siyah ekran geliyor ve şifrenizi girin diyor, giriyorum şifreniz hatalı, cihazınız sıfırlanacak diyor....Hayir hocam istemedi direkt kurulum ekrani gelmeden masaustune atti
Hocam gapps yuklemedim.ben ondan olabilirmi acabaBen 2 defa denedim, reboot sonrası siyah ekran geliyor ve şifrenizi girin diyor, giriyorum şifreniz hatalı, cihazınız sıfırlanacak diyor....
Sizde bu şifre ekranının gelmemesi çok enteresan yada kesin ben yüklemeyi becerememişimdir....başka izahı yok bunun
Olabilir, bilemiyorum kiHocam gapps yuklemedim.ben ondan olabilirmi acaba
Birde oyle deneyin isterseniz hocam.bende zaten begenmedimOlabilir, bilemiyorum ki
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Yazdığımı okursanız sorun açık açık yazıyor oradaHayir hocam istemedi direkt kurulum ekrani gelmeden masaustune atti
Ne gibi bir sorun acaba hocam ben kurdum romu malumunuz