- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Kullanilmayacak kadar kotu.
Stok 9.2 ile devam..
Stok 9.2 ile devam..
Kesinlikle katılmıyorum gayet stabil bence hiç affetmeyinKullanilmayacak kadar kotu.
Stok 9.2 ile devam..
Hocam bu led uyarılarını nasıl kapatabilirim şarj bitmek üzere mor yanıp sönüyor bi türlü kaldıramadımSS lar birazdan eklenecek
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1528794870,1528791680][/doublepost]SS'ler eklendi
Bunu bana, ben Xiaomi'lerin Kralı MiMax 2 için bugüne kadar Sayın Escobar1945 hocamın geliştirmiş olduğu en muhteşem roma geri dönmeden önce sormuş olsaydınız keşkeHocam bu led uyarılarını nasıl kapatabilirim şarj bitmek üzere mor yanıp sönüyor bi türlü kaldıramadım
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu bana, ben Xiaomi'lerin Kralı MiMax 2 için bugüne kadar Sayın Escobar1945 hocamın geliştirmiş olduğu en muhteşem roma geri dönmeden önce sormuş olsaydınız keşke
Hocam ben tema sorunundan beri geçemedim o rom a RR hastası olduğum için buraya döndüm ama deli etti beni Led ışık uyarıları saygı duyup sorumu geri çekiyorumBunu bana, ben Xiaomi'lerin Kralı MiMax 2 için bugüne kadar Sayın Escobar1945 hocamın geliştirmiş olduğu en muhteşem roma geri dönmeden önce sormuş olsaydınız keşke
Maalesef hocam, MIUI ve Epic daha ağır basıyorHocam sizde mi dayanamadınız rr roma?
Estağfurullah hocam, vardı haberim, yine de teşekkür ederim....burada konusu var, buradan devam edelim bundan sonraHocam oncelikle kusura bakmayın, konuyu baltalayacagim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Max 3 hakkında konu gördümde, size de haber vereyim dedim. Eğer bilginiz varsa, paylaştığım için kusura bakmayın.
Sizi çok iyi anlamakla birlikte, sadece tema nedeniyle, Mi Max 2 için bugüne kadarki en iyi romu deneyemiyor oluşunuza üzülüyorum...o kadar kusur olsun diyorum ben açıkcasıHocam ben tema sorunundan beri geçemedim o rom a RR hastası olduğum için buraya döndüm ama deli etti beni Led ışık uyarıları saygı duyup sorumu geri çekiyorum
RR de başka ne gibi hatalar var? Led ışığı dışında? kullanılamayacak kadar kötümü?