Çözüm buldunuzmu? aynı model benimkide sorunlu,olmadı servise götüreceğimçöp olacak en sonunda bu cihaz hayla çözüm yok mjsxj05cm model no denıyorum olmuyor
Malesef ben çözüm bulamadım,4yıl önce hepsiburada dan almıştım arıza kaydı oluşturdum ve gönderdim cihazı, bakalım çözülecekmi 20 gün süresi var bekliyorum.Herkese merhabalar MJSXJ05CM Model ve 25288/01 ile başlayıp devam eden seri numaralı Mİ Home Security 360-1080 p kameram var ve birden çalışmayı durdurdu ve koyu sarı yada turuncu ışık sabit şekilde yanıyor 2-3 gündür bir çok araştırma yaptım bir çok dosya indirdim hafıza kartı yardımıyla bi çok denemem oldu ama sonuç alamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa ve yardım ederse çok sevinirim. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer yanlış yere açtıysam affola...
sayenizde sıkıntıyı giderdim.teşekkürlerMerhabalar,
aynı sorun bende de vardı sürekli sarı yanıyordu, recovery dosyasını atmak yeterli olmadı , hem recovery hemde update dosyasını sd card
a attım ve sorun düzeldi, aşağıdaki link ten cihaz modeline göre (benimki mjsxj05cm idi) dosyaları indirin (tek zip içinde her ikiside)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir