Yardım mi hesap şifremi unuttum yardım

bektas16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bektas
Cihazım
mi4s
Konular
4
arkadaslar mi hesap şifremi unuttum nasıl yeni şifre alırım yardım. şifremi unuttum kısmından numaramı giriyorum ama böyle bi kullanıcı yok diyor

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ben de redmi pro var. telefonu fabrika ayarlarına getirdim yine telefonda kayıtlı olan mi hesabı çıktı ben de onun şifresini unutmuştum. giremiyorum. bu qpst denen program telefonun belleğini tamamen siler mi? adb, fastboot ve twrp kullanmışlığım var
Sizin cihazınız mtk hocam, qpst bir işe yaramaz. Mtk cihazlar içinse kesin bir çözümümüz yok malesef. İsterseniz gönderin inceleyeyim.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Merhaba arkadaslar,
Mi hesap sifremi unuttum. Cihazim ( Mi8 ) normal calisiyor. İlerde yasayabilecegim herhangi bir ariza, reset, frp korumasi vs durumda hesab sifresine ihtiyacim olacagi icin bozulmadan sifremi degistireyim istedim fakat
adresinde benim email ve cep nr sistemde cikmasina ragmen her ikisinede kurtarma mail yada sms gelmiyor. Farkli bir yontemi varmi?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhaba arkadaslar,
Mi hesap sifremi unuttum. Cihazim ( Mi8 ) normal calisiyor. İlerde yasayabilecegim herhangi bir ariza, reset, frp korumasi vs durumda hesab sifresine ihtiyacim olacagi icin bozulmadan sifremi degistireyim istedim fakat
adresinde benim email ve cep nr sistemde cikmasina ragmen her ikisinede kurtarma mail yada sms gelmiyor. Farkli bir yontemi varmi?
Bildiğim kadarıyla o şekilde sıfırlama yapamıyorsanız şifreyi sıfırlamak için başka bir yol yok.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Bildiğim kadarıyla o şekilde sıfırlama yapamıyorsanız şifreyi sıfırlamak için başka bir yol yok.
Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim. Peki normal kullanimda yada cihazi sifirlamadan once mi hesabini ve Google hesabini telefondan kaldirmak olasi riskleri ortadan kaldirimi?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro